Spontan vinkväll

Igår blev det en väldigt spontan vinkväll hos Therese. Jag, Micha och Cissi möttes upp hos Micha innan vi knallade över gatan där Therese bor. Blev en riktigt mysig kväll med ost och kex, godis, popcorn och vin! Vi lyssnade på musik och tjötade en massa. Fick gå ensam hem eftersom bussarna går så dåligt på torsdagar. Tur att Cissi höll mig sällskap i telefon:) Damp i säng runt fyratiden.

Idag sov jag till tolv. Är helt slut än och då ska påpekas att jag knappt drack ett helt glas vin igår. Men tror jag börjar bli förkyld för har lite ont i halsen och i huvudet. Usch, det har jag varken tid eller lust med!
Har iallafall försökt plugga lite idag vilket har gått sådär...Ikväll ska jag och Cissi bjuda Micha på restaurang! Vi gav det till henne när hon fyllde år. Blir antagligen himla mysigt och gott:) Sen får vi se vad som händer efter det..

Nu ska jag göra mat: lax och pasta får det bli!

Hoppas ni får ett superbra Valborgsfirande!!

//Miss Tjöta

Tanten Norén.

Idag har det varit en lång dag! Först skola halv nio till fyra. Sen tog jag bussen direkt till nya jobbet. Känns redan nu som detta jobbet kommer passa mig perfekt! En kille kallade mig tant och snäckan..Men han hade verkligen glimten i ögat så jag tyckte bara det var gulligt. Haha..alltid kul när man kan roa nån;) Första bredvidgången blir på lördag! Spännade:)

När jag kom hem vid sju tiden var jag helt genomdränkt eftersom jag cyklat från stan i ösregn. Trött och hungrig med. Efter en liten stund kommer Robins pappa Mats hit. Visst är det kul med besök men just då hade jag helst suttit i soffan och slöat..Men men..Sen blev det iaf Greys:)

Nu får det snart bli sängen! Imorgon ska vi ha våra gruppredovisningar. Rollspel blir det. Dessutom ett väldigt improviserat sådant eftersom vi fått för lite tid att öva..Men det löser sig säkert:)



Ser ni den slående likheten? Kanske borde ändra och ha denna som visningsbild! Hahaha...

Hej på er

Snart får det bli sängen. Ska för en gångs skull försöka ligga i sängen före halv tolv! Får se hur det blir med det..:P

Vi har långa dagar i skolan nu. Men väldigt lärorika måste jag ändå säga.
Har tillbringat kvällen i soffan framför tvn alldeles ensam. Riktigt skönt det med ibland!

Imorgon ska jag iväg och kolla in mitt nya jobb! Vi ska bestämma tider för bredvidgång och så. Verkar som jag kommer ha fullt upp framöver. Mer än vanligt då alltså..Massa plugg, jobb och några praktikdagar. Men ska försöka klämma in massa skoj däremellan!




Jag och Micha på studentdagen! Väldigt glada, lite småfulla (på livet:P) och varma! Jag skulle göra mycket för att få återuppleva den dagen! <3

//Miss Tjöta

Spontanutgång & marknad

Tänk vad helgerna går fort! Men jag har i alla fall haft en riktigt mysig helg!

Igår eftermiddag kom Cissi hit en sväng. Vi satt på balkongen och njöt av solen och rester av tårtan. Sen tog vi en promenad. När vi skulle gå åt varsitt håll blev vi ståendes och pratade (som alltid:P). Då ringer Micha och frågar om inte vi är sugna på att gå ut och ta en drink. Vi är ju inte de som bangar utgång i första taget..:P Så vi skyndar hem och gör oss iordning. Sedan möts vi på torget. Efter en stunds funderande hamnar vi på Ankan. Där beställer vi dyra (!) drinkar
och sätter oss för att prata. Jag dricker Cosmopolitan och Cissi beställer en Appletini för första gången. Micha föredrar Sex on the beach. Hihi. Sedan blir det dans någon timme! Mysig spontan dag! Sånt gillas.

Idag var jag, Micha, Cissi och Therese en sväng på marknan här i Kd. Köpte en hamburgare, lite småsaker och en present till Robin som han ska få när han fyller. Skönt att vara ute i tid;)
Hämtade sen även alla presenter jag fick i torsdags. De var kvar hos Micha eftersom jag inte kunde ta de när vi skulle ut. Såg nog liite udda ut när jag cyklade hem med typ fyra kassar på cykeln och en blomma som stack upp ur cykelkorgen..Men men..Det bjöd jag på!
Pluggade lite när jag kom hem. Sen gjorde jag och älsklingen kycklingfilé i ugnen med ris och currysås. Blev supergott! Planen var att se filmen Upp men ljudet krånglade. Så vi såg en annan komedi som var väldigt udda! Lite smårolig kanske men..Det var faktiskt (för) längesen sist som jag och Robin hade en planerad myskväll bara vi två eftersom det är så mycket jämt. Så det var välbehövligt!

Nu måste jag lägga mig! Veckan som kommer blir det långa skoldagar... Vi ska nämligen ha en samläsningsvecka med socionomer. Kommer alldeles säkert blir väldigt lärorika men intensiva dagar. Bäst att försöka få lite sömn kanske..

God natt.


Ett år närmare döden...:P

Tusen tack för alla fina gratulationer och fina presenter!! Jag uppskattar det verkligen <3

Japp nu har ännu en födelsedag passerat. Blev firad av goa vänner i torsdags. Micha ställde upp och lånade ut sin lägenhet, eftersom vår inte är tapetserad än. Vi var 14 (?) tjejer som tjötade, skrattade och drack lite olika;) Micha hade vart så gullig och gjort en tårta! Jag bjöd på godis och chips. Jag fick massa presenter som en väldigt frän vinöppnare, godis, vin, presentkort på mitticity, grillsaker, piller mot bakfylla och en blomma:) För vissa av oss blev det utgång på Tempel. Lyckad kväll iaf!

Efter att ha sovit 3,5 timmar begav jag mig till universitetet osminkad i mjukiskläder. Där var jag och tre i klassen riktigt effektiva från klockan nio till halv ett! :) Efter det åkte jag in till stan och handlade på Konsum. Åkte hem och gjorde pannkakor och sen satte jag igång med städning av lägenheten. Duschade och gjorde mig iordning. Fick presenter av älsklingen. Ett presentkort på massage och lite andra behandlingar och även tre receptböcker med muffins, cocktails och smoothies:)
Sen kom mina föräldrar, min lillebror och mormor hit från Åmål. Robin bjöd på sina hemmagjorda hamburgare och jag stod för sallad och pommes. Gott! Vi såg på Så ska det låta och sedan åt vi tårta som mormor hade gjort. Jättegod, med jordgubbar på:) Sen var det dax för presenterna! Jag fick pengar, blommor till balkongen, fina flaskor, vin, stegräknare, lotter och lite mer. Helnöjd:)
När de åkte hem runt elva la vi oss direkt och somnade som stockar..:P

Idag har jag en välbehövlig slappardag! Vi har fått undan disken och så har jag planterat ut blommorna på balkongen:) Snart ska jag äta lite rester av tårtan;) Får se vad det blir resten av dagen.

Hörs!

Jag glömde ju...

...säga att jag tränat idag! Första gången sen jag stukade foten. Alltså var det mer än 2,5 månader sen sist! Men nu kände jag äntligen att foten pallade att springa och hoppa. Hyfsat iaf. Jag och Micha drog iväg på ett temapass Charter på universitetet. Gratis var det och himla peppande;) Ledarna var färgglatt och somrigt klädda. Två killar satt i solstolar under parasoll i mitten. De tog kort och skålade med juice (?) :P Jaja..peppad blev jag och motiverad till att komma igång med friskis igen snarast! :)

Sommarjobb! Äntligen!

I fredags ringde en chef som har hand om korttidsboende för barn och ungdomar. Idag var jag på intervju hos henne och fick sommarjobb här i Karlstad! Ska dessutom jobba på samma ställe som min kära barndomsvän Micha! Kan inte bli bättre tror jag! :D Vi spår en rolig sommar tillsammans ;)

Så nu ska jag försöka klämma in massa dagar att gå bredvid där med. Plus ta igen tre praktikdagar. Plus att det är SJUKT mycket i skolan nu! Känns inte riktigt som jag har tid att fylla år nu..Men det kan inte hjälpas;) På torsdag är Micha så snäll och lånar ut sin lya till förfest. Sedan blir det Tempel. Kommer garanterat bli en rolig kväll och är nog bra att få lite avbrott från vardagen! 

Men innan dess ska redovisningar, examination om åtgärdsprogram och massa plugg hinnas med!

Bäst att sova så jag orkar med det.

Puss hej

Ge mig motivation, tack!

Känner att jag har en svacka när det gäller skolan..Har massa uppgifter som ska göras och jag vill hellre göra allt annat. Men det löser sig alltid! Ska allt fixa detta.

Solen och det fina vädret gillas mycket i alla fall!! Nu är våren verkligen här :D

Imorgon har vi en lektion på förmiddagen. Sedan ska studiegruppen göra ett arbete med åtgärdsprogram.
Efter skolan ska jag och min pojk iväg och beställa tapeter till sovrummet och till fondväggen i datarummet. Barntapeten där ska bort! :P
Tapetseringen verkar bli nästa vecka:) Äntligen!

Nu blir det lite fix innan jag ska sova!

Sov gott!


Minnen!

Cissi lägger upp massa bilder på facebook från förr. Jag ler när jag kollar på alla korten och ibland saknar jag det. Här är ett litet smakprov:




Michas min här är ju bäst..;)



Robin har det bra...;)



När jag fyllde 18 år överraskade mina vänner mig med smörgåstårta och sedan fest i vår egen källare. Där hade de gjort iordning med solstol, parasoll och banderoller. Kändes som man var utomlands i något varmt land:) Jag fick även dricka sprit ur nappflaska som ni ser här..;) Gud så roligt vi hade!!




Nykära! Detta var en händelserik kväll! Vill minnas att detta var kvällen som Robin sa att han älskar mig för allra första gången! Det ni..;)


Ser ni mitt långa hår?! Tycker ni jag ska ha kvar det "korta" jag har nu eller spara ut till långt igen??

Helgen

Har haft en riktigt lugn och skön helg! Vilket behövdes. I fredags var vi hemma hos Furis på avskedsmiddag. Idag flyttar han nämligen till Irland för att jobba där 1-2 år! Hans mamma stod för den underbara maten och tårtan som de bjöds på. Vi åt en massa, snackade, såg Solsidan och spelade Buzz.

Igår sov jag länge. Sen blev det en fika på stan med Annso. Alltid lika roligt att prata med henne! Sen handlade jag lite innan jag cyklade hemåt.
Vi plockade ur lite lådor och grejade i lägenheten. Målet är två lådor per dag;) Sen myste jag med pojken med en film.

Idag gick jag upp rätt tidigt för att vara mig. Kvart i tio. Hade hunnit baka bröd innan klockan var elva! Det ni;) Sen försökte jag plugga lite. Nu ringde Micha så hon är påväg hit. Blir en promenad i det underbara vädret! :)

Hörs. Kram!

Önskar att dygnet var betydligt längre...

Haha det känns som det alltid är mycket i mitt liv. Men det senaste har det varit extremt! Har praktik på fritids denna veckan, men på samma skola. Mycket konflikter hela tiden så det tar mycket energi från mig...Igår blev jag biten i handen av en 6-åring! :S Då blev jag inte glad kan jag lova. Men måste ändå säga att alla ungarna har sina charmiga sidor med! :) Tur är väl det. Idag var vi ute många timmar på Orrleken och grillade korv och hamburgare. Jag och en kille spelade fotboll tills jag var helt slut. Dagens träningspass ;)

Det svåraste är att få tiden att räcka till! Har en himla massa plugg som går väldigt segt.
Sedan ska det tapetseras här. Men det blir förhoppningsvis väldigt snart!

Ska snart lägga mig nu. Måste få många timmars sömn för att orka med fritids två dagar till...Imorgon blir det en sväng till museet för att kolla på en påskutställning. På fredag blir det bowling på Nöjes. Dagarna lär gå snabbt:)


God natt.

Glad Påsk!

Jag är hemma i Åmål för första gången på mer än två månader! Njuter av lite ledighet och av att ha tid till att umgås med nära och kära:)

I torsdags tog jag och Cissi sjutåget till Åmål. Vi, Sara, Micha, Johanna och Sandra förfestade i källaren innan vi begav oss till HC där Basic Elements spelade. Blev en lyckad kväll!

Idag sov jag till klockan två! Galet länge, men tror de senaste veckornas extrema trötthet och stress kom ikapp mig..Jag åt både smörgåstårta och farmors vanliga tårta och sen gick jag och Sara en sväng i det underbara vårvädret till stan. Köpte med fika och begav oss hem till söta faster Eva. Där blev det en del tjöt innan vi gick i ösregn (!) hemåt.

Hela kvällen har jag spenderat i sängen i mitt rum med lap topen, spotify och dragéägg. Har även kollat Solsidan. Riktigt välbehövligt med en lugn kväll för mig själv känner jag!

Imorgon ska jag, Micha, Sara och Jojo ner till stan och se påskparaden. Sen blir det ett besök hos mormor. På kvällen ska min och Cissis familjer till familjen Person. Vi tre familjer har träffats på påsk, nyår och ibland några andra högtider sen vi var små. Det är lika roligt varje gång!! :D
Förr campade vi även i slutet av sommaren på kusten varje år. Det saknar jag. Men det är iaf himla kul att vi fortfarande umgås så mycket som vi gör! :)

Nu ska jag gå ner och säga god natt till päronen innan jag ska lägga mig.


So long.


RSS 2.0