Sambos!! ;D

Nu bor jag och älsklingen tillsammans!! :D Eftersom båda jobbat så mycket har vi nog inte rikigt bott in oss än men det kommer. Och det känns redan väldigt bra:) Det jobbigaste nu är att få ordning på allt..just nu är det grejer och lådor överallt! Men vi tror vi har en plan för hur vi vill ha det;) Hoppas det blir klart om någon vecka iaf. Då får ni komma och inspektera! :)

I söndags kom mamma och pappa och hälsade på under kvällen. De hade med sig mat, godis, alkohol, jordgubbar, hallon och mat från MAX:)

Sen igår så bjöd Robins pappa Mats oss plus Mona på mat ute på Bergvik:) Sen fick vi även en hel kasse med fyra förpackningar med kycklingfiléer från hans frys. Och så fick vi bröd och kycklingkorv. Så nu vet vi vad vi får leva på några veckor framöver..:P

Idag är jag ledig:D Robin jobbar ju...Jag ska snart börja greja lite; diska, plocka ur lådor, betala räkningar och laga kyckling.

Längtar till helgen då jag äntligen ska åka till Tad i Strömstad och hälsa på:D

Take care

//Miss Tjöta

3-årsdag med älsklingen och filmmys med Micha:)

Jag fattar inte vad fort tiden går?! I onsdags hade det iaf gått tre år sedan den där dagen när jag frågade den där söta pojken om vart min puss tagit vägen. Det leendet och den pussen jag fick till svar glömmer jag aldrig! <3
Eftersom ekonomin inte är på vår sida blev det till att stanna hemma och fira. Något som visade sig vara väl så mysigt:) Blev god mat, kladdkakemuffins med vaniljvisp (eftersom min paj blev misslyckad:P), mysljus och gott vin:)

I övermorgon blir vi sambos! Känns hur bra som helst men också pirrigt och spännande:P

Idag har det vart skitväder rent ut sagt. Regnat typ konstant. Men eftersom jag slutade jobbet så tidigt och Micha var ledig idag kunde vi ha en mys- och filmdag här hemma:) Tjötade, fikade, åt varma mackor och såg en film med Will Smith: Jakten på lycka. Var sorglig men fin.

Imorgon är jag ledig:D Känns underbart! Då blir det sovmorgon. Efter Robin slutat jobbet ska vi till Ikea så han äntligen kan få köpa sitt databord:)

Blä upp...;)

//Miss Tjöta

Sleepover med "gamla" kära vänner:)

Var ledig i torsdags och fredags. Då sov Cissi och Lisa över hos mig. Vi festade hemma hos mig med Micha också:) Sen blev det ett glas vin på Score och hamburgare på hemvägen på Burger king:) Riktigt lyckad kväll!! :D Till hösten får det bli en favorit i repris. Kanske i Örebro?;)
 
Jobbade helgen och då hände inte så mycket mer..Fast var en sväng hos Karro på lördagskvällen för hon hade fest:)

Nu är jag sjukt trött!

Men är iaf ledig på onsdag och då firar jag och älsklingen att vi varit tillsammans i tre år :D

//Miss Tjöta

Jobb och städning...

Idag jobbade jag 7-12. Blev en väldigt händelserik förmiddag!

Efter det har jag städat och sorterat ur två garderober. Robin måste ju få plats med sina kläder och så:P

Nu ska jag tog ta en promenad och sen ska jag cykla med Micha te Orrholmen för att ta ett dopp:)

Idag åker mina päron te Tyskland med. Detta gör att Markus får bo helt ensam i huset i mer än en vecka..Herregud, hur ska det gå?!:P Men jag har iaf lovat mamma att hålla kontakten med honom. Och Sara då men de gör ja allt ändå;P Sen ska mormor laga lunch te honom varje dag så han lär inte svälta iaf;)

//Miss Tjöta


Bluesen i Åmål och bröllop i Göteborg

Nu va de allt bra längesen ja skrev..Men har haft alldeles för fullt upp för att hinna med att blogga:P

Förra veckan jobbade jag tre dagar med väldigt få timmar. Riktigt skönt;)

På fredagen åkte jag och Robin hem till Åmål. Vi förfestade hos Micha. Hade väldigt skoj:) Sen begav vi oss till stan för att kolla in bluesfolket, men de ösregnade så efter att ha gått runt och sett en hel del folk så va vi så blöta att vi åkte hem.

På lördagen åkte jag med Robins familj och morfar till Göteborg. Robins kusin gifte sig. Helt underbart var bröllopet! Det var nästan 70 pers som var bjudna! Mycket fina tal, god mat, rörda människor, fina kläder, gratis alkohol och dans blev det:) Vi hade verkligen skitkul! Vi fick sova i små stugor precis bredvid festlokalen. Jag och Robin fick bo i en alldeles egen. Robin och Ulf (brudens pappa) fyllde år med. Fast det var så mycket med bröllopet så det blev inte så mycket firande för dom tyvärr..

På söndagen fick vi hjälpa till att städa. Sen åt vi rester från bröllopet. Firade Robin och Ulf i efterskott. Sen åkte vi hemåt..Stannande en sväng i Åmål. Åt lite mat och fick träffa Sara som var hemma under några lediga dagar:)
Hade världens huvudvärk under hela dagen och var heeelt slut på kvällen. Men det var det lätt värt!:P

Idag jobbade jag 8-14.30 och sen har jag och Micha gått en sväng.

Nästa helg flyttar Robin in hos mig och jag längtar!! :D Förra veckan fick jag besked om att jag får ta över denna lägenheten och hyra den i första hand sen. Så förut skickade jag in kontrakt för det. Blev så himla lättad! Älskar denna lägenheten! Och hade varit så himla segt för mig och Robin om vi hade behövt leta efter en ny lägenhet när han nyss flyttat in...

Nu ska jag fixa varma mackor:)

På återseende.

/Miss Tjöta

Jobb, jobb & släktträff

Jobbade hela helgen..Mycket nytt men det gick allt bra. Var fruktansvärt trött igår kväll men :P
Efter jobbet var jag hemma hos Micha. Vi mailade våra utbytesstudenter. Jag, Micha och en till tjej ska ha hand om tio studenter. De är från Thailand, Cypern, Ghana och Frankrike. Ser mycket framemot deras ankomst till Karlstad i augusti!

Nu sitter jag hemma i Åmål. Vi har vart på Bräcke och träffat massa släktingar från Västerås. Vi grillade och umgicks. Mysigt!
Imorrn blir det lunch hos mormor innan jag åker hem till Karlstad. Då ska jag och Karro umgås:) Har vart väldigt svårt att få tiden att räcka till men nu ska vi ta tag i det ;D


Sara har flyttat till Stömstad under helgen med! Hon gick bredvid idag första dagen. Tror säkert det kommer bli kanon! :D Ska hälsa på henne en helg i början av augusti :)

Men nu ska jag lägga mig och läsa en stund innan jag ska sova.

Natti

/Miss Tjöta



Hela gänget på Gran Canaria!



Vi festar loss på lördagen;D
Jag tror detta är ett av få kort från Gran Canaria där alla är med...

Jobb, kul med syster och extrem värme

Efter att ha gått bredvid på sommarjobbet tre långa dagar i denna hetta så kändes det underbart igår kväll när jag slutade! Men trivs iaf bra på jobbet hittills så jag tror det kommer bli bra. Mycket nytt bara...Efter jobbet skyndade jag mig hem för att ta en kalldusch för att sedan bege mig ner te stan och Riks fm. Hann bara se Milow med en låt. Men det gjorde inget för jag ville mest dit för att träffa folk. Fick träffa Cissi en snabbsväng vilket inte är alltför ofta. Men snart ska hon flytta hit:D Jag, Micha, Jojo och Therese begav oss till Nöjes uteservering. Riktigt mysigt! De hade jultema med julgran, julgranskulor och tomteluvor av nån konstig anledning?! Kanske för det var 1 juli då men vi såg inte det roliga i det..:P

Idag har jag varit ledig och har haft det toppenbra med min kära syster:D Vi badade, shoppade, åt på MAX och var på bio och såg The proposal. Blev positivt överraskad av den filmen. Skrattade så tårarna rann vissa stunder;) Sen hann hon precis med sista bussen till Åmål. Under helgen flyttar hon till Strömstad för att jobba på ett demensboende. Då blir det mer sällan vi kommer ses:( Men vi har iaf redan bokat in en helg som jag ska åka dit :)

Imorrn börjar mitt riktiga schema för jobbet. Tror det kommer bli tufft i början men hoppas jag kommer in i det snart..

Nej, nu får det snart bli sängen..Natti:)

//Miss Tjöta


RSS 2.0