Summary

Jag kan nu meddela att jag snart jobbat 191 timmar denna månaden! Inte konstigt att jag inte hinner med bloggen :P

Som sagt så känns det som jag mer eller mindre bott på Ringgatan. Men trivs bra och tjänar massa pengar så ska väl inte klaga direkt ;)

Förra helgen spenderades dock i Göteborg med lillasyster. Pinkkonserten i fredags var awesome! Hon bjuder verkligen på sig själv! Flög runt över publiken och grejer ;) Vi hade sittplatser men det sista stod de flesta upp och dansade och sjöng. Grymt kul!
Hela lördagen åkte vi karuseller på Liseberg och på söndagen fick Sara nycklarna till sin nya lägenhet :)

Igår blev det också en sväng till Göteborg. Jag, Sara och mamma drog iväg med bilen full i flyttgrejer. Tror jag haft magkatarr denna veckan så ditresan var inte så skoj. Men som tur var lugnade det sig så fort vi kom dit. Vi satte upp gardiner, la dit mattor och plockade in servis och glas i skåp. Sen åt vi äggmackor i nya lyan. Mysig dag! Jag sträckkörde sedan hem (från Gbg till Kd) och var hemma runt halv tolv. Idag började jag jobba kl åtta så är sleeeten...

Väntar på remiss från Kirurgavd på sjukhuset. Eftersom armhålan inte vill läka så blir det ev aktuellt med en operation! Fy sjutton!


Hoppas ni har det bra och får njuta av lovet!





Mitt nya hem

Mamma frågade häromdagen om jag bor på jobbet ;) Denna veckan känns det faktiskt nästan så..Har jobbat nästan varje dag denna veckan. Någon dag gjorde jag 12 timmar utan rast och idag har jag jobbat 14,5 timmar! Behöver väl knappast nämna att jag är sleten? Men trivs iaf himla bra på jobbet som tur är :) Sen lär jag inte bli besviken när lönen kommer ;)

Nej ni..Ska sitta här en stund innan det är läge att kollapsa i sängen..Börjar kl 13 imorgon och slutar 11 på måndag. Yaay..Men tiden går faktiskt väldigt fort så ska inte klaga (alltför mycket :P).

Hoppas ni har en härlig helg!


Överraskningsfest för Robin!

Helgen har vart toppen!! Jobbade min första natt från fredag till lördag. Det var även en ordinarie som jobbade natt så det var skönt att slippa vara själv första gången. Vaknade varje timme men det kommer förmodligen bli lättare att sova för varje gång..

På lördagen åkte jag och Robin till Åmål. Var först en sväng på vårdcentralen.
På kvällen kom mormor så vi överraskade pojken med presenter från min familj plus lite släkt till mig. Vi grillade en massa gott som vi satt och njöt av i trädgården. Sen droppade vänner in! Robin, som inte hade anat att vi skulle fira honom alls, blev väldigt överraskad och glad. Massa presenter fick han med. Vi tjötade, lyssnade på musik, spelade kubb och åt hallonpaj, kladdkaka och jordgubbar. Supertrevlig kväll blev det som avslutades på några klippor ute vid Örnäs :)

Söndagen blev lugn. Ett besök på vct som varje dag. Regnet vräkte ner större delen av dagen. Men på kvällen, när vi åkte ut till Robins stuga för att ha släktkalas, blev det strålande sol. Himla passande. Han blev rik på det kalaset ;) Vi åt en massa gott! Trevlig kväll.
På kvällen åkte pojken tillbaka till Kd för han skulle jobba hela veckan. Jag stannade kvar i Åmål.

Igår fick Sara äntligen sitt antagningsbesked!! Hon kom in på socionom i Göteborg:) Hon är även reserv på psykolog och jurist fast det ser tufft ut att komma in där..Men vi tror Gbg kommer bli himla bra! :) Svårt att hitta lägenhet bara..Någon som har tips på vart hon kan söka?!
På eftermiddan åt hela familjen middag tillsammans! Vi kom fram till att det var hur längesen som helst som bara familjen åt tillsammans.
På kvällen åkte jag, Sara och päronen till Bräcke. Där befann sig redan Inger och Jojo så vi badade med dem. Mitt första dopp för i år! Fast kan ju bara doppa mig till midjan pga dumma knölen.. Skönt var det iaf.
Sen fikade vi med farmor, farfar och farbror innan vi åkte hem :) Slapp åka till Vct denna dag! Första dagen utan på två veckor!

Imorse tog jag tåget tillbaka till Kd. Har varit på vct och sen en sväng hos Micha och pumpat cykeln. Nu ska jag strax duscha och äta innan det blir jobb 16-20. Skönt med en kort tur.

//Miss Tjöta

Åmål

Eftersom läkarna rekommenderade att jag inte jobbade mina två nätter under helgen åkte jag till Åmål istället. Där hade jag huset för mig själv en hel del eftersom alla flängde runt. Blev filmer med Sara och Jojo, middag hos mormor och fika hos faster Eva. Plus de dagliga besöken på vårdcentralen då..En lugn och skön helg helt enkelt! :)

Nu har jag nyss kommit hem från Herrhagens vårdcentral. De säger att det ser bra ut under armen. Fast Sara sa att det såg ut som ett pistolhål igår. Tss.

Idag behöver jag handla mat och så måste jag en sväng till Apoteket, där jag är stammis numera typ..Ska även greja lite här hemma.

Under veckan blir det jobb för hela slanten plus vårdcentralen varje dag.

So long.


Man ska inte ropa hej...

Tydligen tog jag ut segern i förskott. Imorse skulle jag ju då till Herrhagens vårdcentral för att kolla snittet och byta kompresser. Mamma och pappa skulle komma en sväng till Kd för de skulle till Biltema och även köra hit lite grejer som de köpt åt mig från Ullared. Jag sa till mamma att det nog skulle ta högst en kvart på vct. Men ack så fel jag hade...

Sjuksköterskan klämde och kände en massa. Sen blev hon bekymrad för hon tyckte jag var öm över brösten. Så hon hämtade en distriktsköterska och en läkare för konsultation. Helt plötsligt stod tre pers över mig där jag låg och klämde på mig. Fick ta blodprov, temp och några andra prover. Sen skulle jag även få en remiss till sjukhuset! Hon sa att de hade lunch så jag kunde få vänta på den i 1 h och 20 min. Hah! Som om jag inte hade nåt bättre för mig än att sitta där..Jag berättade att mina föräldrar satt utanför så hon sa vi kunde åka och äta och sen återkomma. Vi åkte hem till mig och åt laxpanetter och makaroner. Sen åkte vi tillbaka så jag fick hämta remissen och sen åkte vi till sjukhuset.

På sjukhuset tog en sjuksköterska återigen massa prover. Sen fick jag vänta typ en timme på en läkare. Då var det skönt att mamma var med som sällskap. Det pratades nämligen om allt från att de skulle behöva snitta igen till att jag skulle få bo någon natt på patienthotellet så de kunde ge mig antibiotika med sprutor. Inget av det tyckte vi kändes det minsta lockande! Men efter att ha träffat två läkare och en kirurg så kom de överens om att allt ändå såg bra ut så jag fick åka hem. Tack och lov! Men då var klockan typ fem och nästan hela dagen hade gått..En orolig Robin mötte upp oss utanför sjukhuset då han kom direkt dit från jobbet. Mamma och pappa följde med hem en stund och fikade innan de åkte hemåt.

Den här knölen har kostat mig en massa pengar! Räknade ut att jag lätt lagt ut 1 500 spänn redan :O Och då ska jag fortsätta gå till vårdcentralen varje dag ett tag framöver. Men efter besöket imorgon har jag kommit upp i 900 kr så då får jag frikort ett år. Bra det iaf.
Sen tyckte ingen av läkarna eller sjuksköterskorna idag att jag ska jobba mina två första nätter i helgen. Ångest! Hatar att missa jobb :( Men får nog bli en sväng till Åmål istället. För Robin ska till Dalarna hela helgen.

NU hoppas jag att jag snart kan glömma allt vad knölar heter!



Vad ska ni hitta på i helgen mina vänner? :)

RSS 2.0