Familj och släkt <3

Jag har haft en skön helg hemma i Åmål med släktkalas, vin, politiksnack, besök på hembygdsmuseet, ljusfesten, dans och massa mys! Min goa lillasyster var hemma från Götet under helgen med :)

Tillbaka i Kd så har jag och älsklingen röstat, städat lägenheten och grillat kycklingfilé på balkongen :) Sen har jag hunnit med lite plugg..Men nu är det valvakan som gäller!

Kram på er :)

Blow award


Fick en Blog award (?) av Karro och i detta priset ingår det att berätta 7 saker som ni kanske inte visste om mig:

1. Jag är en hönsmamma och oroar mig onödigt mycket över mina nära och kära.

2. Jag gör listor för typ allt och skriver upp allt som ska göras. Då känner jag att jag har koll på läget och då känns det lättare att fixa allt sedan.

3. När jag var liten kallade jag mig själv för ”kojjemaja” när jag var lite busig. Än idag använder pojken det smeknamnet då och då...

4. Jag älskar att ordna fester/filmkvällar/tjejkvällar och liknande där man får planera vilka man ska bjuda och förbereda med gott att äta.

5. När man är med mig behöver man inte oroa sig för att glömma kvar något eftersom jag alltid måste kolla flera gånger så inget är kvarglömt.

6. Tuggade tuggummin äcklar mig extremt! Fattar inte varför folk måste lägga/slänga de överallt..:S

7. Jag är väldigt höjdrädd, men bara i vissa situationer. Jag får till exempel svindel av att klättra på stegar eller gå balansgång om det är långt ner till marken. Men jag tycker inte det är någon fara att flyga eller åka karuseller, alltså där man sitter fast.

 

De som vill får gärna ta emot detta priset men tycker iaf att Katrin, Malin, Micha, Lisa A, Becca och Lisa J. ska göra detta! ^^

Back on track!

Mycket händer i mitt liv så bloggen har inte precis prioriterats som ni nog märkt ;)
Skolan har dragit igång med allt vad det innebär: massa plugg, umgänge med klasskompisar och andra vänner, filmkvällar, fester osv osv. Jag tycker det är himla skönt med vardag igen faktiskt:)

En del besök på både sjukhus och vårdcentraler har det även blivit och om jag har tur och det går som jag hoppas så kommer knölen snart att vara läkt och jag slipper operation. Håll tummarna är ni snälla! Magen är även under utredning kan man säga. Läkaren tror ganska säkert att det är IBS jag har och jag har fått nya mediciner för det. Det har känts ganska bra någon vecka så jag hoppas jag slipper mer krångel nu ett bra tag!
Annars har jag fått tillbaka min energi och det märks kan jag säga. Jag har återgått till mitt vanliga liv som jag trivs med, dvs att flänga runt och göra en massa saker hela tiden :)

Idag har vi varit på kalas i Åmål och firat Lina (Robins syster) och Sandra (Cissis syster). En massa gott fika och tårta bjöds det på.
För min del har kvällen bestått av att greja i lägenheten och sen grina till den sorgliga men söta filmen I am Sam ;)

Pojken sover sen länge så jag ska med krypa ner i sängen nu.

Ska försöka (!) uppdatera snart igen :P

God natt

RSS 2.0