Sjuk snart kanske? :S

Idag har jag känt mig riktigt hängig..ont i huvudet och rinnig näsa med..:( Har verkligen ingen lust eller tid att bli sjuk nu! Så jag hoppas att en god natts sömn gör att det försvinner..

Kursstart idag då. Den tog en halvtimme..vilket gjorde att vi fick 2,5 timmar rast. Finns inte så himla mycket att hitta på då men vi fördrev allt tiden med mat, dator, lite läsning och en hel del tjöt..:P Sen hade vi en ny lärare på eftermiddagen. Hon berättade om motorikens betydelse. Jätte intressant! Sen fick vi leda lite rörelselekar. Blev mycket skratt;)

Slänger in en bild på det sköna gänget från den asiatiska middagen igår! Vi lekte en asiatisk namnlek..därför vi fått målat i våra ansikten om ni undrar..:P


Alkisvarning? ;S

Oj oj oj..nu har jag festat minst sex helger i rad! Kanske mer?! De känns rätt illa..:P Och jag kan lova att det kändes igår! Vi förfestade ju hos Jennie och sen drog vi te Nöjes. Jag var nog inte riktigt på festhumör..kände mig mest sleten och trött..Men men..de andra festade nog för mig oxå;) Haha!

Idag sov jag länge! Sen var jag och Micha på stan en sväng och köpte present te Kukkig (en i vårt Thailands gäng). Det blev en halsduk och tjocka vantar, efter att ha fått lite tips som tur var:P Hade verkligen en SUPERTREVLIG kväll hos utbytesstudent-gänget på Norrstrand!! Jätte god (men stark!) asiatisk mat bjöds det på:) Morotskaka till efterrätt. Och en massa prat och skratt. Haha ni skulle hört oss! Man kan nog nästan få tinitus av den ljudnivån..:P Men dom är verkligen hur gulliga som helst! En annan fadder var med oxå och en svensk kompis till gänget. Så vi fick även lära känna lite nytt kul folk :D

Nu ska jag lägga mig snart...Ny delkurs börjar imorgon. Kommer bli lite längre dagar denna gången men det är nog bara bra. När man ska plugga massa ensam hemma blir jag lätt omotiverad..

Men jag hoppas på en rolig och lugn vecka;) Det behövs!

Puss hej

Mäns-värk.. alltså bångevärk! Haha! :P

Hade en kanoneftermiddag/kväll igår!! :D Som alltid när Sara kommer hit :D Först mötte jag henne på stan och så sprang vi runt i lite affärer. Vi hittade lite rea-kläder. Jag köpte två klänningar och en tröja i min färg;) Sen köpte vi godis innan bion. Såg Prinsessa. Mysig må-bra film:) Sen mötte vi Micha och Jojo utanför Ica Haga. Där inhandlade vi det som behövdes inför kvällen. Tacos och mycket prat och skratt bjöd kvällen på. Robin var med en stund och Skoog var med hela kvällen och lyssnade med ett halvt öra på vårt tjejsnack;) Bland annat kommenterade han med saker som min rubrik här..Haha!

Nu skrev Micha att de ska äta resterna från tacosen så bäst jag byter om lite snabbt och sticker dit;) Ikväll blir det först fest hos Jennie och sen Nöjes! :D Party party! ;D

So long

//Miss Tjöta

Välbehövlig fixardag!

Idag har varit en riktig fixardag..Jag har pluggat, städat och tvättat. Och så har pojken diskat och dammsugit hela lägenheten under kvällen! Faktiskt frivilligt! Eller ja..nästan iaf:P Utan protester var det faktiskt så jag är riktigt nöjd;) Så skönt att få lite ordning! Känns som det var alldeles för längesen det var fint här..:S Men imorgon kommer syster och då är det ju kul när det är städat:) Blir bio på kvällen och sen tacos hos Micha med hennes syster och Robin och Skoog (?).

Igår var jag hos Katrin och såg på Idol, tjötade och åt massa gottigt;) Hennes kompis Jenny var med oxå. Jag älskar tv-kvällar:P Och till veckan drar de igång på allvar med Greys! :D

Jag tycker det är så roligt när folk kommenterar så skriv gärna nåt;) Till exempel: Vad ska ni göra i helgen?

God natt:)

Nu var det längesen...

...man bloggade. Men det är full rulle jämt! Har kommit fram till att jag trivs med att ha mycket inplanerat, bara det är mest roliga saker och man får tid att stanna upp ibland och bara va..

Jag är så trött nu så orkar inte skriva om allt som hänt sen sist..Men slänger in lite bilder istället:


Förfest hos Micha innan välkomstfest på Nöjes med Markoolio och Alcazar.
Ett riktigt fint "normalt" kort på Eva!!;)


Despo lika glad som alltid! :)

Irini och Therese är så fina så:)

Haha;) Min sommarjobbskompis och hennes två kompisar var glada;)

Så go;)

Killarna gick med te stan och sen gick de hem igen för de började må illa..haha:P

Lilla Micha Picha Person. Lika fin på kort som alltid;)


Tjejkväll hemma hos våra GOA Cyperntjejer!

Jag, Sara och Markus dukar inför mamma och pappas 100-årskalas (båda fyllde 50:P)

Mamma & pappa

Presentöppning. Vi hade samlat ihop pengar till en Parisresa:)

Järngänget var självklart på plats;)

Jag, Sara, Micha, Jojo & Cissi bar in varsin tårta när vi sjöng

Som nästan alltid på logen blev det dans:)



Det roligaste är att typ alla brukar dansa! Till höger har ni min farbror:)


I lördags hade vi spelkväll hos Emily med ett gäng tjejer i klassen:)



Sen blev det Nöjes! Haha full på livet var det ja, Jennie! ;)

Så nu fick ni lite att kika på;) Har haft riktiga kanonveckor!! Som ni kanske kan se?:P


Flottrace, vin & fika

Igår var det lektion på förmiddagen och sen satt vi i studiegruppen och gjorde ett arbete.

På kvällen gick jag, Katrin, Micha och Therese ner till stan och kollade på flottracet. Vi satt på en filt och fikade, drack vin och pratade. Mys! :D Och så hade vi roligt åt vissa flottar som vällte och några killar som simmade över kanalen..Sen sprang de genomblöta i kalsonger över bron tillbaka till de andra. Såg inte klokt ut..:P Och Cissis och deras flotte vann..så då var ju hon nöjd;)

Nu ska jag plugga och städa lite för Sara kommer sen och ska sova här till imorrn:) Jag, hon och Micha ska gå i lite affärer i eftermiddag:)

Nej nu måste jag ta tag i nåt..

Hej hopp:)


Hej alla nyfikna! ;D

Kul att se att folk läser bloggen:) Jag läser gärna andras bloggar så tipsa mig! ;)

Denna veckan har vi bara skola två förmiddagar! Kanske låter konstigt men jag skulle faktiskt vilja ha lite mer lektioner..för som det är nu blir jag rastlös och slö..och jag tycker det är svårt att motivera sig att läsa när man är hemma så mycket. Men men det har ju många fördelar också;)

Jadu, vad har hänt sen sist jag skrev här? I söndags åkte vi till Åmål för att fira Lina som fyllde 18 år:) Blev lasagne och god laktosfri tårta:) Sen tittade vi även in en sväng på Vassgatan..där var det allt sig likt:)

Igår hade vi skola på förmiddagen. Kvällen blev väldigt lugn med älsklingen:) Just ja..han fick reda på att han MÅSTE jobba övertid 8 timmar per vecka i en månad framöver! Så honom ser man inte mycket av nu..och han är ju helt slut på kvällarna:( Men tror han kommer vara nöjd när lönen kommer;)

Idag pluggade jag och sen gjorde jag pannkakor. Lyckades vända några av dom genom att kasta upp dom!! :O Med tanke på att jag stekt pannkakor typ tre ggr i hela mitt liv så tyckte jag inte det var så illa;D
Jaja..:P Sen var det faddermöte där vi planerade höstens aktiviteter. Mycket skoj väntas framöver:) På kvällen har jag och Micha tagit en långpromenad i det fina vädret:)

Och nu får det bli sängen så jag orkar upp till skolan imorrn..

Take care

RSS 2.0