Välkomstmiddag, fika & party!

Nu har jag haft två riktigt roliga dagar! I torsdags var jag ledig och då fikade jag och Katrin i tre timmar på det nya caféet i stan (heter expresso house kanske?). Mysigt var det iaf:)
På kvällen var det dags för välkomstmiddagen. Den var i transforum på Kau. Vi var 180 utbytesstudenter och faddrar som samlades för att äta kyckling, potatisgratäng och kladdkaka. Blev en hel del sånger från olika länder och en massa tjöt med både nya och bekanta:) Riktigt trevlig kväll!!

Igår hade vi först redovisning på förmiddagen. Kändes rätt bra och det var riktigt intressant att lyssna på alla andras.
Sen när jag kom hem städade jag lite, diskade massa och lagade kyckling och klyftpotatis lagom te Robin slutade jobbet. När jag precis hade kommit ur duschen skrev Katrin att hon och Henrik skulle komma om typ en kvart. Så jag fick slänga på mig kläder..:P Tur jag hade bestämt innan vad jag skulle ha på mig;) Efter en stund kom även Nisse, Malin och hennes tre kompisar:) Vi förfestade lite smått här innan vi gick bort te Micha där vi fortsatte:) Dit kom även våra Cyperntjejer och några fler:) Vi fick springa för att hinna med bussen te stan..Men vi hann se både Markoolio och Alcazar. Dansade flera timmar så vi var helt svetta och trötta i benen sen..:P Blev Burger king innan vi gick hemåt. Tack alla för en superrolig kväll!! :D

Idag är jag trött! Jag kom fram till att detta är första lediga dagen på länge som inte jag eller Robin har nåt inplanerat. Känns som en välbehövlig dag. Ska bara slöa hela dagen:D Är allt lite förkyld än så..Robin är så himla sugen på att äta subway så det får det bli sen:)

Hoppas alla har en bra helg!


Tillbaka till den så kallade vardagen:)

Det känns riktigt skönt att vara tillbaka i skolan. Och det bästa är att jag verkligen känner att jag valt rätt inriktning: Hinder och möjligheter för lärande (dvs mycket specialpedagogik). Verkar som det kommer bli ett väldigt intressant år!:)
Nu i början har vi väldigt få schemalagda lektioner och mycket grupparbete och individuellt arbete. Då kan man planera sitt pluggande till stor del själv, vilket passar mig utmärkt:)

I måndags grejade jag massa efter skolan; lagade mat, städade lägenheten, diskade och handlade och var klar i lagom tid te Robin kom hem från jobbet. Får akta så jag inte skämmer bort honom bara..:P
Sen kom Mats och Annelie (alltså Robins föräldrar för er som inte vet:P) och hade med massa gott fikabröd. Vi visade kort från Gran Canaria. Trevlig kväll!

Igår bakade jag en filmjölkslimpa. Åh det är så gott! :) Sen tvättade vi och sen kom Mats en sväng igen. Två dagar i rad:P

Idag jobbade vi i studiegruppen i två timmar på morgonen. Vi var allt bra effektiva:) Gjorde redovisningen som vi ska ha för klassen på fredag...
När jag kom hem la jag mig faktiskt och sov en timme. Det är verkligen inte ofta jag sover på dagen men eftersom jag är så sleten nu pga en jobbig förkylning så var det nog välbehövligt...
Sen har jag gått en sväng med Micha på kvällen. Frisk luft behövs allt ibland;)

Nu blir det tv en stund till innan sängen kallar..

Kram på er:)

Sista sommarlovshelgen

Ja då var det dags igen. Imorgon börjar skolan. Kul:) Får man hoppas iaf..:P

Denna helgen har vart kanon! :D Storstädade lägenheten igår. Kvällen med utbytesstudenterna var verkligen jätterolig!! Jag och Micha bjöd på kokosbollar, bullar, dricka, chips och marabou choklad hemma hos oss (fast Robin var på pubar i stan med Tobbe och Rick). Här lyssnade vi på musik från olika länder, tjatade och dansade lite. Sen begav vi oss te Arena (för vi hade fått fritt inträde dit) och där dansade vi te de stängde. Träffade många andra utbytesstudenter och faddrar. Sen åt vi på Burger king innan vi gick hemåt. Extremt lyckad kväll! :D

Idag sov vi länge:) Sen tog jag, Micha och Elina båtbussen te Mariebergsskogen. Där köpte vi fika på museet. Jag valde laktosfria pannkakor:) Gott! Sen tog vi bussen hem..
Kvällen har bestått av att sega framför Scrubs med sötis och äta massa onyttigt;)

Hoppas ni med haft en bra helg:)

//Miss Tjöta


Nyklippt och färgat hår:)

Idag har jag vart en sväng hemma i Åmål. Mamma har klippt mitt hår och så har jag färgat det. Kul med lite tillpiffning innan skolan börjar igen på måndag:) Trot eller ej men jag har faktiskt längtat te skolan bra länge nu :O Ska bli så kul att träffa alla igen och skönt att komma in i lite rutiner:)

Tog femtåget hem från Åmål. Väl hemma lagade älsklingen hemmagjorda hamburgare. Gott kan jag lova:) Sen har jag gjort en himla massa chokladbollar som vi ska bjuda utbytesstudenterna på imorgon. Vi ska förfesta här innan vi drar te Arena och möter upp med alla andra utbytesstudenter och faddrar:)

Vore kul att veta vilka som läser. Skriv gärna en kommentar:)

//Miss Tjöta

Utbytesstudenterna! :D

Nu har jag haft lov i en hel vecka:) Har haft fullt upp med våra utbytesstudenter! Förra fredagen mötte vi upp en fransk tjej vid hennes boende. På lördagen åkte vi med ett gäng studenter från andra grupper plus en annan fadder te Ikea.
I min och Michas grupp har vi fem från Thailand, två från Cypern och en från Frankrike. Alla är väldigt goa:)
 
På lördag kväll var det kräftskiva med släkt och vänner på Bräcke. Trevligt :) Första (och sista?) natten jag sov i husvagnen denna sommarn:P

Måndagen gick åt te att möta upp de resterande sju studenterna från vår grupp. Sen på eftermiddagen gick vi runt med de två tjejerna från Cypern och handlade, åt på restaurang och visade universitetet:)

Tisdagen bestod av att leda guidade turer på Kau. Det var ingen höjdare; jobbigt att förklara allt på engeska och svårt att svara på frågor som man inte vet..:S Men men..på kvällen träffades alla utbytesstudenter och faddrar på Nöjes. Minglade och tjatade med massa nytt folk. Riktigt skoj! :D

Igår ledde vi brännboll och kubb för studenterna. Mysig dag med perfekt väder! Vi var ett stort gäng som satt ute på Kebabhouse och åt lunch:)

Idag blev det en shoppingdag med Micha och Cissi:) Köpte batterier, spotlights, smink och en väska som jag ska ha te skolan:) Blev hamburgare på Burger king med;) Och så träffade vi på sex (!) av utbytesstudenterna från vår grupp! På samma gång! Snacka om tajming! ;)

Riktigt händelserik vecka som ni kan se! Med mycket roligheter! :D

Nu ska jag snart lägga mig. Imorgon blir det Åmål. Mamma ska klippa mig och så ska jag färga håret:)

Ha det fint!

//Miss Tjöta


Snart mini sommarlov!! ;D

Två jobbdagar kvar sen lämnar jag Skutan och får sommarlov 1,5 vecka ;D Ska bli underbart samtidigt som jag faktiskt känner att jag trivs som bäst på jobbet nu..Och när lönen kommer sen kommer man få belöning för mödan;) Gött!

Eftersom jag skriver så sällan får jag väl berätta lite vad som hänt sen sist; massa jobb (bl a heela helgen..), var på Score med Micha en kväll och tog ett glas vin, jag och Micha kollade in Cissis nya lägenhet (hon har ÄNTLIGEN insett fördelarna med att bli karlstadbo;P) och igår var det faddermöte för utbytesstudenterna. Våra studenter börjar komma redan på fredag. Så nästa vecka blir det att umgås massa med dom. Kul kul! :D Igår var Mats här och hjälpte oss få upp lite hyllor, tavlor och en spegel. Så nu börjar det bli lite ordning på torpet:P

Imorrn börjar jag kvart i sju så borde nog lägga mig snart...Älsklingen sover förmodligen redan. Han fick reda på idag att han får vara kvar på jobbet till iaf sista september och ev ända fram till jul:D Kanon!

Natti

//Miss Tjöta

God natt:)

Ja, nu har jag jobbat tre dagar i rad och är helt slut! Har vart full rulle på jobbet..Men nu är det bara en vecka kvar på schemat, dvs 6 arbetsdagar. Känns såå härligt!!! :D

Igår kväll var jag hos Karro. Vi satt på hennes balkong och fikade med kladdkakemuffins som hon hade gjort:) Sen gick vi en långpromenad och tjöta en massa:P Mysig kväll:)

Idag har jag typ legat däckad i soffan större delen av kvällen..:P Så nu ska jag snart pallra mig i säng. Är ledig imorrn som tur är! Sovmorgon:) Måste handla, städa och tvätta med..Mindre kul. Men jag och Robin får dela upp tråksysslorna..

Nej nu tror jag bestämt att sängen lockar..

Natti

//Miss Tjöta

Toppenhelg i Strömstad!! :D

Nu har jag mellanlandat i Åmål. Ska åka hem te Karlstad imorrn förmiddag eftersom jag jobbar kvällen..

Helgen hos Sara kunde inte vart bättre! :) Vi har shoppat massa, vart på bio och sett Sommaren med Göran, gått promenader, druckit massa vin och vart på en pub som låg på en båt, haft en lugn kväll och kollat på Vänner och åkt en svindyr taxiresa (orkar inte förklara varför här:P ) . Men det var verkligen en välbehövlig helg för oss båda. Få komma bort lite från vardagen med allt jobb..

Veckan som kommer jobbar jag nästan 50 timmar! Lär bli tufft..Är bara ledig på torsdag. Men om 1,5 vecka är mitt schema slut:) Då är jag ledig lite mer än en vecka och sen drar skolan igång igen. Ska faktiskt bli riktigt kul;) Speciellt att träffa massa folk:D

Ska försöka få in lite bilder här nån dag...:)

//Miss Tjöta

RSS 2.0