Mys med la familia :)

Har haft en riktigt härlig helg med familjen! Igår blev det massa shopping i Gbg. Mycket pengar spenderades på kläder, väska, hörlurar och lite annat. Kul med mycket nytt! :) Tyvärr var jag väldigt förkyld..Men det gick bra ändå med panodil och nässpray. Hemresan var jobbig. Frös hela vägen fast mamma sa att det var 29 grader i bilen, och då hade jag ändå jacka, vantar och en sjal över benen..

Idag har jag även haft lite feber. Väldigt segt att vara sjuk igen! Sov länge och sedan myste jag runt hemma. Pluggade lite och åt middag innan pappa och mamma körde mig hem till Kd. Skulle egentligen vart med på kalas hos Robins farmor i Säffle men det fick jag skippa..

Imorgon är det dax för seminare så då måste jag iväg te Kau! Hoppas jag mår bättre än jag gör nu.

Sedan pappa fick diabetes har hela familjen blivit så nyttiga. Så jag ska med ta tag i mitt liv från och med imorgon: ska äta massa grönsaker, mycket mindre sött och även försöka träna eller promenara ofta. Så är det någon som vill med ut och gå är det bara att säga till! :)

Puss hej

Fredag!

Nu ligger jag i sängen hemma i Åmål i mitt rum som jag haft sen jag var några år gammal. Känns skönt att bo hemma då och då. Nu var det allt länge sen sist. Men eftersom jag trivs så bra i Karlstad och det är så mycket jämt så blir det så.


Idag var då sista dagen på praktiken. Personalen gillade mina kladdkakemuffins. Jag fick massa kramar av barnen och massa beröm från min handledare, så det kändes som en väldigt bra dag!

Var hemma halv fyra och då åt jag, packade och duschade innan jag tog tåget mot hometown.

Väl hemma kollade jag på Idol med Sara och hennes kompis Amanda. Sedan drog de till HC för att dansa loss och jag slökollade på tv och pratade med päronen.

Men jag la mig i tid för att imorgon ska vi upp klockan sju! Siktar på att åka runt åtta (men det lär bli mycket senare om jag känner min familj rätt) mot Götet. Shopping hela dagen är planen. Love it.

Har helt plötsligt blivit tät i näsan. Sånt tjafs orkar jag inte med igen!

Nu ska jag snart försöka sova.

Take care.

/Miss Tjöta

Konstant trött

Blir alltid så trött och sliten på hösten. Ofta deppig också men det har jag nästintill lyckats slippa i år! Det är iaf full rulle! Denna veckan har vi återvänt till universitetet. Skönt på ett sätt och jobbigt på ett annat.

Tur att man har vänner och familjen som livar upp i detta regn och mörker!

Ikväll har jag varit hemma hos Ann-Sofie och ätit pepparkakor och tjötat en massa. Riktigt mysigt! Tack för det!

Imorgon blir det sista dagen på VFUn. Vi ska till kyrkan och fira advent på morgonen och så ska "mina barn" sjunga en sång. Jag har gjort kladdkakemuffins idag som jag ska bjuda personalen på. På kvällen ska jag till Åmål. Det var riktigt längesen nu. På lördag blir det en dagstur till Göteborg för shopping. Ska bli mysigt att få umgås hela familjen!

Får bli ett kort inlägg. Är så himla trött så ska göra mig iordning för sängen snart.

So long folket.

/Miss Tjöta


Fyra dagar...

...jag har varit sjuk och missat vfun:( Igår kväll började jag må illa och kände mig kissnödig hela tiden. När jag går på toan svider det. Jag fick sova inatt men när jag vaknade började det igen:( Urinvägsinfektion? I hope not!

Annars har denna veckan varit intensiv. Känns som jag stressar vad jag än gör! Illa.
I måndags ringde Micha och var jätteledsen för hennes morfar åkte ambulans till Karlstads sjukhus. Så jag rusade dit för att hon skulle slippa vara ensam. Som tur var hade han "bara" fått en liten propp och fick medicin och åka hem dagen efter.

I tisdags var jag också hemma hos Micha på kvällen. Först bakade vi tårtor till International night och sen såg vi på Desperate och åt pepparkakor och drack äppelmust. Mysigt!

Igår kom Micha hit direkt efter jag hade kommit hem från praktiken. Då garnerade vi tårtorna.
Sedan åkte hon i förväg till Kau. Jag pluggade och duschade innan jag också åkte dit. Det blev en väldigt lyckad kväll med runt 100 (?) utbytesstudenter med mat och dessert från olika länder över nästan hela världen! Som tur var kunde vi städa undan fort och åka hem ganska tidigt. Jag var helt slut och mådde lite illa det sista..

Nu ska jag fortsätta att vila upp mig. Även försöka plugga lite.

Kram på er!


Veckan som gått...

Herregud vilken vecka! Har gått extremt långa dagar på praktiken och sedan haft massa att förbereda varje kväll. Typ lektioner och så. Så det har varit sjukt intensivt! Känns som jag bara hunnit/orkat med praktiken plus sova. Men trivs iaf kanonbra som tur är! :D

Helgen har varit väldigt lugn! Måste ha helgerna till att vila ut..tråkigt nog. Men i fredags var det iaf tjejkväll med Idol och spel hos Micha:) Vi var 9 tjejer som åt en massa gott som godis, chips, grönsaker med dipp och kladdkaka:) De flesta gick hem runt halv tolv så sen var det bara järngänget kvar;) Vi kollade massa gamla kort, tjötade konstant och lyssnade på partymusik. Helmysig kväll!! Jag och Cissi traskade hem i snön runt halv fyra på natten..:P


Järngänget with THE dance ;D

Igår tvättade vi och grejade lite här hemma. Sedan växlade jag och Robin mellan tvn och våra datorer..:P Skulle egentligen vart en sväng till Jenni men det får bli nästa gång när jag är lite piggare!

Idag tog jag en lång sovmorgon. Äntligen! Sov 13 timmar i sträck! Men behövde nog det. Sedan har jag försökt plugga lite. Var faktiskt iväg på bas-passet men det kändes att jag inte tränat på flera veckor! Men nu har jag iaf kommit igång med träningen igen. Känns bra.

Imorgon startar sista veckan av praktiken.

/Miss Tjöta

Rastlöshet

Det är nog ordet som bäst kan beskriva min helg faktiskt. Som planerat har vi verkligen tagit det lugnt. Och det är ju bra för tanken var ju att verkligen vila ut så vi är helt friska snart. Men jag blir ändå så rastlös efter att ha varit hemma och tagit det lugnt en hel vecka! Jag känner mig nästan helt frisk nu iaf :D Men Robin är väldigt förkyld än..Men han ska försöka orka med att jobba imorgon iaf. Hoppas det går bra!

Igår gick jag och Micha en sväng till Ica Haga. Sedan är jag inne på min tredje film denna helg nu:) Vi (eller mest pojken) lagade mat förut: fläskfilé, klyftpotatis och grönpepparsås. Mycket gott:) Jag har städat en del och försökt få lite ordning på torpet..


Igår låg jag och Robin och slökollade på en film innan vi skulle sova. Efter en kvart eller så sover min älskling som en stock, men när jag ska skulle stänga av vaknar han till:

Robin: Du..jag går nog och lägger mig nu..

Jag: Haha..men jag trodde vi redan lagt oss.

Robin: Meen..du vet vad jag menar..

Jag: Sova?

Robin: Mmm..

Jag: Men du har ju sovit i över en halvtimme!

Robin: Näää..jag har inte sovit..

Jag: Hahaha..du har ju snarkat en bra stund iaf..och det brukar du väl inte göra när du är vaken?!

Robin: Mumlar nåt ohörbart och vänder sig om och snarkar vidare.



Jag hade lite roligt åt detta samtalet..Haha man är ju så borta när man är så trött;)

Nu ska jag kolla klart filmen: ...och så kom Polly:) Sen får det bli sängen..

Natti på er:)

I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream

YAAY!! Idag när jag vaknade mådde jag betydligt bättre så orkade ta mig till praktiken. Blev en väldigt lång dag..från kl 8-16.30! Men med några panodil i kroppen funkar det..även om jag kände att jag inte är helt frisk än..Men blev en intensiv men givande dag! :)

Robin har känt sig hängig och på gränsen till febrig under em. Vi håller tummarna för att han blir frisk snart!

Kvällen har bestått av Idol, vilket jag fick tvinga R. att kolla på med mig eftersom jag ville att vi skulle fredagsmysa;) Men han hatar det programmet påstår han..Sen vräkte jag i mig av det godiset vi fick av Terra på festen. Tack för det...:P Nu har iaf älsklingen lagt sig..Ska jag nog med göra snart.

Denna helgen har vi inget planerat! Känns riktigt skönt. Först och främst ska vi försöka kurera oss! Sedan måste vi ta tag i tvätt, disk och städning som blivit lidande av att båda två legat sjuka denna veckan.

God natt gott folk!

Gör mig frisk!!

Jag klarade mig inte undan..Jag har legat sjuk i tre dagar nu och alltså missat tre dagar av praktiken. ÅNGEST! Men vad ska man göra lixom..Har svettats och frusit om vartannat, haft ont i hela kroppen, ont i halsen och huvudet...Men konstigt nog ingen feber. Hoppas jag slipper det!
Robin mår mycket bättre nu och är feberfri iaf:)

Jag vill verkligen kunna gå imorgon för då är det utvecklingssamtal för två stycken. Och en av dessas mammor jobbade jag med i somras så det vore roligt att träffa henne och få vara med och se vad hon säger:)


Idag snöar det massor, vilket gör mig på lite bättre humör:) Har nyss ätit pepparkakor som jag alltid blir beroende av innan jul..:P Skönt att Robin med vart hemma hela veckan så vi haft sällskap och någon att gnälla för..:P Och Mats (Robins pappa) har ringt varje morgon och frågat om vi behövt något. Så han har vart här två dagar med frukt, yoghurt, mediciner, halstabletter, tidningar, marabou, ahlgrens bilar m.m. Och då kan jag säga att vi inte bad honom att köpa allt de! Lite lyx sådär..;) Vi funderar på om vi ska råka "glömma" att säga till honom när vi mår bättre..Hemkörning av godis och mat är inte fel;) Haha..

Just ja..Glömde nästan: Igår kväll kom Sara hit och såg på Greys och Fråga Olle med oss:) Hon köpte med mat från MAX :) Sedan runt elva åkte hon för hon skulle hämta Markus och hans två kompisar som hade varit på Winnerbäck konsert här i Karlstad. Så åkte de hem till Åmål igen.

Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan..alltså vara uttråkad..:S Blir så rastlös av att vara sjuk!!

Ha en fortsatt bra dag!

Festligt värre! ;D

Här kommer de utlovade bilderna från festen i lördags! Enjoy! ;)



Sötunge! <3



Jag och syster



Vi bjöd på chips och dipp. Plus att min generösa boyfriend bjöd på 10 liter öl i sin draughtmaster! :P



Jag och Malin:)



The two devils...Mohahah:P



Varför får jag en känsla av att Cissi inte är heelt nykter här?:P



Ojoj..hot värre! Haha...



Så himla kul att Terra kom med!! :) Haha..Micha: jag blir rädd! :P





En av killarna från Dalarna och Cissipissi :)



Vadå tillgjort?! :P







Magnus Uggla kom på besök! ;)



Katrin & Henrik hade klätt ut sig till varandra! ;)



Den här stackars Dalarna-pöjken lyckades bli utelåst på balkongen och riva sig själv på läppen så det blödde typ samtidigt! Snacka om otur...:P



Vad gör Skoog här egentligen? haha..



Haha..en av killarna hade med sig denna gris-mössan!



Furis visade sina kvinnliga sidor..;)



Kanske 10 min innan jag tog kortet så tjatade Micha om Nöjes...:P



SKÅL! Killarna från Dalarna diggade verkligen huvudbonader...;)



Nisse ser fundersam ut..:P






Dagen efter.....



...mådde inte Sara så bra.





...fick vissa två pojkar torka mjöl blandat med öl från min och Michas cyklar (eftersom de själva hade haft dit det).



...såg vår diskbänk ut såhär.



...var min älskling väldigt trött!



...tyckte Robin det var gott med hamburgare.



Nu har ni haft att göra en stund..och jag med! :P Har massa mer kort men nu får det räcka..;)



Min sötnöt är sjuk och ligger i hög feber:( Tycker sååå synd om honom..och lite om mig med eftersom jag får pyssla om honom och höra på hans ynkliga gnäll..:P Jag är rädd att jag med ska bli sjuk. Det har jag verkligen ingen lust med nu när vi har praktik!

Jaja..

Kramar på er!

Ps. Kommentera gärna korten! :)










Underbara helg!!

Denna helgen har verkligen varit kanon!

På fredagen tog jag ett tidigt tåg till Åmål för jag hade fått tid hos tandläkaren där på förmiddan. Hann med ett snabbt besök hos mormor innan där vi pratade en stund och åt en macka (hos mormor kan man inte komma undan att äta iaf något:P). Besöket hos tandläkarn gick väldigt bra. Inga hål än!:) Det var första gången jag fick betala..men eftersom staten var så snäll och gav mig 600 spänn (?) så blev det bara 250 kr. Helt okej alltså. Var hemma en sväng och träffade la familia:) Sedan begav ja och Sara oss till badhuset där vi simmade 1000 meter! Kan säga att jag var trött sen men skönt var det:) Det blev en lugn och skön kväll med film, idol och så åkte jag och Sara på en spontan liten roadtrip till Säffle på kvällen runt klockan tolv bara för att kolla läget;)

På lördagen började vi göra oss iordning redan på förmiddan! Jag som annars bara behöver en timme på mig innan fest:P Men vi skulle använda Saras nya locktång. Oj vad vi slet! Det tog mer än två timmar att locka bådas hår och då hjälpte ändå mamma mig en del! Men nöjda med resultatet blev vi! :) Vi skyndade oss att sminka oss, äta mat och packa innan vi tog tåget till Karlstad. Fick sällskap av Erik och Jojo på tåget så resan kändes inte speciellt lång:) Jag var jätte nervös att Robin och Dalarna killarna skulle ha lyckats stöka till massa här hemma eftersom de kom hit redan på fredagen..Men det var ingen fara:) Inte mycket alls att fixa innan festen. Vi bytte om, gjorde dipp och tände lite ljus och sedan började folk drälla in. Jag vet inte vart jag ska börja..Haha! Men när Robin skulle berätta för sin mamma så sammanfattade han festen med MADNESS och det tycker jag passar perfekt;) Sjukt kul hade vi i alla fall och mycket tokigheter hände!! ;)

Försökte lägga upp bilder nu men det tog sjukt lång tid så får ta det imorrn iställe..Idag är vi så himla slut så jag måste verkligen lägga mig snart om jag ska orka med praktiken imorrn..:P Pojken ligger redan sen länge..

Natti på er:)


RSS 2.0