Reminder.



Jag med mina två sötisar <3

Blä upp..

Ikväll har jag och älsklingen sett Zombieland. Den var inte som jag hade tänkt mig men riktigt bra.

Annars är det full rulle som vanligt! Efter skolan förut kom Linnéa hit en sväng. Det är hennes lägenhet vi ska byta med så hon ville kolla in vår. Vi hoppas på flytt i mars. Men mycket som måste fixas innan det..Toklängtar iaf till vi kommit iordning i trean;)

Något annat jag ser mycket framemot är vinkvällen hos Carro imorgon! :)


Nu får det snart bli sängen. Ciao.


//Miss Tjöta



Härlig helg med goa tjejer! <3

Har haft en supermysig och rolig helg!!

På fredagen kom Micha och Cissi hit. Vi gjorde jättegod tacopaj och såg flera skräckfilmer (fast de var varken läskiga eller bra..:P). Sen sov de över här:)

På lördagen kollade vi på spansk "vuxenfilm", åt tacopaj, tjötade och diskade. De gick hem några timmar och gjorde sig iordning för att sen komma tillbaka och festa. Carro B och Emily kom också. Vi hade det himla trevligt med massa prat, alkohol, musik och även lite dans. Vi hamnade på Blue Moon bar till slut och det var den roligaste utgången på länge! På hemvägen köpte vi hamburgare på Burger king.

Söndagen sov jag länge:) Sen städade jag undan här och slöade till Robin kom hem från Dalarna. Då blev det mys med Lost och chips i soffan:) Det är bra att han åker till sina spelkompisar i Dalarna någon helg då och då för man får chans att sakna varann, vilket gör att det blir extra mysigt när han kommer hem:) Plus att jag kan ha massa tjejkvällar här hemma;)

Idag lyckades jag försova mig igen! :S Inte okej. Hur lyckas man det med två alarm ställda?! Har aldrig försovit mig förr typ. Men men..har beställt väckning några dagar framöver iaf från mamma och Carro..:P Och jag var riktigt snabb så jag missade bara 50 min av studiegruppsarbetet ändå.
Jag, Micha och Carro har vart på ett ryggpass under kvällen. Riktigt kul och skönt att vara igång med träningen igen! Imorgon ska jag och Carro iväg och simma med:)

Nej nu får det bli sängen, så kanske jag kan ha en chans att komma upp i tid imorrn?!

Slänger in en bild från i lördags (som jag ärligt snott från Carro):



Puss på er:)




Hallå mina kära vänner!

Tänkte bara meddela att jag lever och att life is good;) Skolan har dragit igång och det är kul att träffa klasskompisar! Sen är det väldigt lugnt med plugg, vilket gillas mkt:)

Har varit hos Ann-Sofie under em/kvällen. Människor som hon gör att man mår bra och blir glad:)

Imorgon fyller lillebror 18!! :O Känns lite wierd att han snart är myndig måste jag säga..Jag ska iaf hem till Åmål och fira "lille"bror:) Ska bli mysigt, och gott med tårta:)

Jag väntar på att blogglust ska infinna sig. Men det verkar dröja. Så ni får nöja er med detta..

Puss hej

Trött, trött, trött...

Jag har haft för fullt upp av att njuta av ledigheten för att orka blogga. Men nu är det snart slut på det härliga. På måndag morgon drar skolan igång igen med en redovisning..Känner mig inte det minsta pepp. Men blir ju kul att träffa klasskompisar igen iaf:)

Sedan sist har massa hänt. Bland annat nyår. Vi hade skitskoj i vår källare till runt tvåtiden på natten! Då hände massa saker som slutade i blod och tårar..Varken orkar eller vill berätta mer om det här.

Hmm vad mer har jag pysslat med sen sist..Jo vi tog revansch på nyår och festade i källaren igen två dagar efter. Det var jag, Sara, Cissi, Micha och Sofia. Förfesten var den bästa på länge:) Det var alla eniga om. HC var som vanligt..Men vi var bara där en timme och det räckte mer än väl.

Familjen och släkt har ätit middag hos mormor och även hos farmor och farfar. Igår var det släktkalas för pappas kusin som fyllde 30 år. Hon bor med sin pojkvän ungefär tre min från oss:)

Just ja..sen har jag vart på bio både i Åmål och här i Kd. Göta kanal 3 var sådär. Men Avatar var ju sjukt bra!!

Nu blev det ingen som helst ordning här..Men spela roll:P

Hoppas allt är bra med alla! Själv är jag sjukt trött hela tiden..:( Men idag fick Carro med mig på ett friskispass iaf vilket känns riktigt bra. Äntligen har jag kommit igång med träning igen!

Vänt på dygnet har jag gjort med under lovet..Men idag ska jag försöka komma i säng hyfsat i tid!

God natt.





Järngänget på Gotland 2005. Det var tider det <3

RSS 2.0