Sista sommarlovsveckorna

Jag har umgåtts mycket med familj, släkt och vänner det senaste. Jag och Robin har bott i Åmål en del. Några dagar bodde vi även i hans släkts mysiga sommarstuga. Där hade vi grillkväll med ett gäng "gamla" vänner. Jag har också varit i Göteborg och bott hos Sara. Vi skoppade, såg filmer, lagade mat och pratade en hel massa :) Tyvärr har magen vart jobbig under nästan hela tiden..Så ska snart få kallelse till en läkare (igen) eftersom det var snart fem veckor sen jag började få stora problem med magen.

Jobbade natten till idag. 19 timmar på raken helt ensam med ett barn. Sover alltid så dåligt på jobbet så när jag kom hem vid niotiden däckade jag i soffan och sov fyra timmar! Snacka om att vara sleten..Orkar ju inte äta mycket på dagarna numera så beror nog på det med. Ikväll ska jag tillbaka till jobbet och göra ytterligare en natt. Puh! Men man får tänka på lönen sen ;)

Det här blev ju en väldigt kort uppdatering..Men har ingen lust att skriva mer nu. Ni får fråga om ni undrar nåt ;)


Slänger upp några bilder på deras fina sommarstuga:





Den ligger alldeles vid vattnet men det blev inget bad för det var så himla kallt och Robin är badkruka :P



På måndag drar skolan igång igen! Känns faktiskt mest skönt :)

Släktträff

Jag befinner mig i Åmål nu. I helgen bodde vi på Bräcke. Första natten sov jag i husvagnen och andra natten sov jag och Robin i ett litet tält i vårt förtält. Mysigt! Släktträffen blev mycket lyckad! 100 pers dök upp till slut! Dagen bjöd på strålande sol, tipspromenad, tal, fotografering, grillat, tårta, alkohol och en massa umgänge med släkten :)

Idag har jag varit på vct här i Åmål och sen hos mormor i flera timmar och ätit god mat och jordgubbar:)

Robin jagar rådjur nu. Får väl se om han får skjuta nåt denna veckan.

Magen har faktiskt blivit såpass bra nu att jag kan leva hyfsat normalt iaf. Den krånglar några ggr per dag men inte alls som innan. En stor lättnad kan jag lova!

Hörs! Kram


Spontanutgång

Igår blev det en riktigt kul kväll med Micha och Cissi. Först var vi hemma hos Micha flera timmar och lyssnade på musik, tjötade och tog en massa kort. De fikade och drack vin, medan jag drack vatten och åt en macka. Vågade inte utmana ödet med min mage än..Jag hade planerat att cykla hem när de drog till stan men eftersom jag mådde bättre än på länge hängde jag med till Koriander. Vi fick sällskap vid bordet av två killar. Den ena av dem blev helt sur och konstig efter en stund bara för Micha skojade med honom. Så efter det tröttnade jag och Micha och cyklade hem. Jag var hemma jämt efter två. Då kom jag på att jag skulle till vårdcentralen kl 10 idag. Fick sex timmars sömn innan klockan ringde imorse iaf.

Klockan fyra ska jag sätta mig på tåget och åka hem till Åmål. Under helgen ska vi bo i husvagnen på Bräcke. Imorgon är det nämligen dags för stora släktträffen som pappas släkt ordnar med vart femte år! Hoppas på en rolig dag med mycket folk! (Och en mage som sköter sig som den ska!)

Så mina vänner. Hoppas ni får en bra helg! :)

Kladdkakemuffins

Igår gjorde jag kladdkakemuffins som Micha & Skoog kom hit och smakade på under kvällen. De blev inte så kladdiga men goda ändå. Min mage protesterade en del så nu blir det inget sött på några dagar igen..
Micha & Skoog kollade två lägenheter på Orrholmen igår med! Fast ingen föll dem i smaken så det är bara att leta vidare.



Idag ska jag försöka pallra mig till jobbet och lämna in nycklar jag har lånat över sommaren. Sen får vi se vad som händer mer.

Hoppas ni har en bra dag!

Sex and the city 2

Jag och Micha lyckades äntligen pallra oss iväg och se denna underbara film på bio igår! Älskade den verkligen!

Idag har vi tvättat, haft besök av Robins pappa och gått till Pekås i Viken och handlat lite. Det var faktiskt Robins förslag att ta en liten promenad! Det händer inte ofta då min pojk förmodligen är latast i stan. Men det var riktigt skönt att komma ut. Eftersom magen håller på så orkar jag inte göra så mycket på dagarna...Men det verkar som det går åt rätt håll nu! Jädra penicillin och alla andra starka mediciner (mot f.d. knölen i armhålan) som antagligen gjort så jag mår såhär :( 2,5 veckor nu...

Men om man ska se något positivt i eländet så har jag förmodligen aldrig levt på en så nyttig diet som de senaste veckorna. Nästan inget sött äter jag. Ingen stekt eller stark mat. Jag har levt på kokt torsk, yoghurt, corn flakes, mackor, soppa, knäckebröd, potatis, ris och proviva konstant typ.

Nu ska jag nog sätta mig och läsa en tidning på balkongen en stund. Kvällen kommer antagligen bestå av soffhäng med SATC.

Vi hörs!

Fina vänner!

Mirakulöst nog blev min mage bättre igår på eftermiddagen efter en hemsk förmiddag. Så jag passade på att städa upp i lägenheten. På kvällen kom Micha och Cissi hit. Tror knappt vi har setts bara vi tre på hela sommaren! Svårt att få det att passa när alla jobbat som tokar och jag vart dålig. Cissi jobbar dessutom i Åmål. Så besöket var verkligen uppskattat! De hade med sig ett superfint "krya på dig kort" och ett presentkort på bio. Hur gulliga som helst ju! Blev naturligtvis en massa prat samtidigt som vi lyssnade på musik. Tack flickor för en välbehövlig kväll!

Inatt blev magen jobbig igen..Men idag har den vart riktigt bra. Har varit en riktig slappardag. Jag har nyligen fått hem alla säsonger med Sex and the city så jag har tillbringat kvällen med fem avsnitt av det. På nåt sätt har jag varit vrång och inte upptäckt denna underbara serie förrän ganska nyligen. Så har en del att ta igen ;)

God natt på er.




Micha & Cissi på Robins inflyttningsfest. Tur jag har er <3

När ska jag få bli frisk?

Det är helt otroligt! Jag får tydligen aldrig bli frisk. Suck! Magen har varit katastrof sen förra söndagen. Har snart missat tre dagars jobb pga den. Får ångest av det!
Idag var jag iaf iväg så en läkare fick undersöka vad det kan bero på. Hon sa ungefär samma som vi redan räknat ut. Beror antagligen på alla starka mediciner jag tagit denna sommaren mot värken i armhålan. Även att jag har stressat och jobbat fast jag haft ont..Så senaste dagarna kör jag med bebisdiet, som läkaren kallade det. Alltså inga starka kryddor och ingen stekt mat. Provar med proviva shot varje morgon och kamomillte. Har faktiskt haft matlust idag! Första gången på länge..Vissa dagar har jag fått tvinga i mig nåt att äta. Men nu känns det bättre så hoppas verkligen det blir bra snart!


Mitt sociala liv har verkligen blivit lidande denna sommaren då jag inte orkat umgås när jag haft ont/mått dåligt. Supertrist! Ska försöka ta igen en del så fort jag mår helt bra!

Idag har Sara flyttat sina möbler till lyan i Gbg! Tyvärr kunde jag inte vara med då jag egentligen skulle jobbat, men sen blev hemma och sjuk istället..Men har sett bilder och tror det kommer bli awesome:)


RSS 2.0