Gran Canaria & snart förlovning!

Så har man vart hemma två dagar och börjat komma in i vardagen igen..På måndag börjar allvaret med jobb..Jag som trivs så bra med att vara ledig..:P

Veckan på Gran Canaria var underbar som förväntat :D Vi bodde två och två i lägenheter bredvid varandra. Så hade vi markterasser där vi satt och åt frukost och tjötade och drack tillsammans på kvällarna:) Mycket bad, solande och läskiga bussturer blev det (alla kör som idioter där och om någon råkar komma i dess väg tutar de så bilen framför får köra åt sidan och släppa förbi den bakom...). Vi åkte och kollade in omgivningarna flera dagar bl. a. huvudstaden på ön. Vi festade rejält på lördagskvällen;) Bl. a. sjöng Jojo och Sara på en karaokebar:) Lite shopping blev det en kväll i närmaste stan. Sen har vi ätit massa god mat på olika restauranger. Vi tjejer åkte båt sista dagen, eftersom killarna inte ville med:P

Sista kvällen frågade Robin om vi ska förlova oss!! Det var nog det mest romantiska jag vart med om. Han var så nervös stackarn..:P Vi stod själva vid havet med palmer och poolområdet alldeles bredvid oss. En ursöt tjej sjöng på scenen i bakgrunden. När jag var iväg och ringde hem för att berätta det för päronen hade Sara och co frågat om tjejen kunde tillägna en låt till oss. Det blev Himlen runt hörnet med Lisa Nilsson. Folk jublade och klappade händer åt oss;) Hur gulligt som helst! Jag var alldeles rörd, skakis och lycklig hela kvällen. Kvällen kunde inte vart mer perfekt. Ringarna ska vi fixa till hösten när vi jobbat klart och bott tillsammans ett litet tag.

Om en månad flyttar älsklingen in hos mig med :D

// Miss Tjöta




Studenten 2009



Studenterna Rosa, Sara & Jojo!

Hysteriska dagar..;)

Hemma i Karlstad igen efter många dagar med stressande men även mycket kul:) Saras student är över..Men den blev iaf så bra som den bara kunde bli:D Mycket folk, god mat, gratulationer och festande blev det:) Vi förfestade i vår källare och sen fick vi skjuts till HC på kvällen:)

Sen hade vår familj grillkväll på lördagen. Vi var 14 pers i blandade åldrar. Väldigt mysigt:)

Idag har jag packat massa. På dagen imorrn ska jag på introduktion inför sommarjobbet. På kvällen tar vi tåget till Göteborg för att tillbringa natten på Landvetter innan vi flyger tidigt på tisdag morgon till Cran Canaria:D Ska bli såå härligt;D Vi kommer hem nästa tisdag sent på kvällen. Så ni vet;)

Hoppas alla som läser får det bra här hemma i kalla Sverige! :P

//Miss Tjöta




Jojo & Sara på bal 2009



Hittade denna bilden på Michas blogg. (Sorry Micha, men jag har inte fått in mina bilder i datorn än:P).
Såååå fina!!!!! :D

Massa flängande och Sara på bal

Njuter av första lugna stunden på flera dagar:)

Igår var jag och mamma och handlade massa på stan i Åmål. Sen fick jag stressa med att äta och packa för att hinna ta bussen hem till kära Karlstad. Var en snabbsväng i lägenheten och fick i mig lite mat. Sedan tog jag bussen till stan för att möta Robin. Vi gick i flera affärer för att leta efter shorts (eftersom jag insisterat på att han inte kan gå i jeans en vecka på Gran Canaria:P). Han hittade ett par väldigt snygga tillslut och så köpte han fina T-shirtar med (iaf en som jag valde ut, medan Robin muttrade att den var baby-blå. haha;)
På kvällen blev det Ugly Betty och Desperate housewifes som vanligt på tisdags kvällar:) Fast denna gången blev det tv-kväll med Robin istället för Micha, eftersom hon var i Åmål.

Idag har jag stressat halvt ihjäl mig;S Tvättade tidigt på morgonen, sen packade jag och sen skyndade jag iväg på jobbmöte. Var tvungen att gå lite tidigare från mötet för att hinna med tåget för att se Sara och Jojo och alla andra uppklädda innan de gick in på HC där balen skulle hållas igår. Verkligen skitfina var det! Och fast det ösregnade var humören på topp:)

Nu är det snart Greys anatomy:)

// Miss Tjöta

Härliga semester


Snodde denna bilden från Michas blogg:) Från när jag och Micha var på Rhodos förra sommarn:)
Nästa vecka sticker vi, Sara, Jojo, Robin och Skoog till Gran Canaria i åtta dagar:)

Neverending...

Ja, så känns det. Som om städningen aldrig tar slut...;S Men framåt går det iaf:)

Jag och Sara var på stan förut och letade ögonskugga till hennes bal. Vi hittade bara en svindyr så vi fick leta fram lite hemma istället. På kvällen nu testade hon att sminka sig med hjälp av mina tips;) Blev verkligen riktigt fint! Hoppas bara hon får till det lika fint på onsdag...

Börjar få abstinens efter min lägenhet. Men imorrn ska jag åka hem en sväng och bo där tills onsdag för då ska jag på ett jobbmöte:)

Längtar till Cran Canaria!! :D

Har sett att det är ett gäng som vart inne på min blogg redan:) Vore kul om ni lämnar en kommentar!:)


// Miss Tjöta

En andra chans

Nu har jag bestämt mig för att försöka blogga igen..:) Får se hur länge jag tycker det är roligt denna gången..

Har vart full rulle det senaste! :)
I onsdags skickade jag in de sista arbetena till KAU och fick därmed äntligen SOMMARLOV!! :D

På torsdagen var vi ett gäng klasskompisar på Boda borg och körde stenhård tävling mot varandra. Vi kom iaf på delad tredjeplats:) Sen skyndade vi oss hem någon timme för att äta och göra oss i ordning för att sedan bege oss till Katrin och hennes kille på Våxnäs:) Där hade vi verkligen det jätteskoj med massa alkohol, tjöt och så spelade även Petter gitarr så vi hade allsång:) Dock uppskattade inte deras grannar vår högljudda sång...:P De andra begav sig till Glada ankan men tyvärr skulle jag upp tidigt dagen efter så gick hemåt istället..När jag kom och gick utanför lägenheten såg jag att flera lampor var tända därinne. Det var Robin som kommit dit för att överraska mig. Mycket uppskattat:)

Sedan på fredagen åkte jag hem till Åmål på morgonen och sedan åkte hela familjen till Vänersborg för att ta emot pappas kusin Anders som tog studenten. Kalasande i Mellerud blev det sen under kvällen och jag körde Anders till Vänersborg för han skulle festa där på kvällen. Men innan dess hann han sno några golfbollar..:P Speciell pojke det där!:P

Igår var det kalas för Robin (som gått ur KY) och för hans syster Frida (som fyller år imorgon) hemma hos Annelie och dom. Väldigt god mat bjöds det på:) Fick även träffa Cissi vilket var alldeles för länge sedan! Blev mycket prat som vanligt;)

Idag har hela familjen grejat och städat inför Saras student som är på fredag. Robin åkte hem med...
Nej nu känner jag att det börjar lukta grillat kött från vår trädgård:) Mums!

//Misstjöta


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0