Update

Bäst jag uppdaterar här eftersom folk tycker jag gör det för sällan..;)

Veckan har bestått av skrivande på en vetenskaplig rapport både hemma och på uni, en massa grejande i lägenheten och även lite jobb igår. Så..väldigt kortfattat men vill ni veta mer får ni fråga..Hihi.

Idag hade jag äntligen mitt släktkalas. Bättre sent än aldrig. Jag hade fixat det ganska enkelt för mig själv eftersom jag inte hade tid innan att laga mat. Mamma beställde smörgåstårta som de tog med, mormor gjorde alla kakor och bullar och farmor stod för tårtorna. Himla fint;) De tyckte lägenheten var väldigt fin och kalaset trevligt. Fina saker fick jag med. Lyckad dag med andra ord:)

Imorgon blir det tillbaka till pluggandet..

//Miss Tjöta

Ta mig tillbaka!







Gran Canaria sommaren 2009 <3

Skoltrött big time...

Jag får ångest bara jag tänker på den vetenskapliga rapporten som ska vara klar nästa fredag! Jag är så extremt trött på plugg nu så får verkligen tvinga mig till att ens sätta mig och skriva..:( Men ska kämpa vidare..Räknar ner till loooov.

Idag var det vikmöte på jobbet. Fick äntligen sommarschemat! Så nu ska jag planera in lite roligheter när jag är ledig:) Har schemalagt 6 veckor ca 75 %. Men sen får vi jobba hur mycket mer som helst typ. Så ska allt lägga in lite extraturer.

Efter mötet grejade jag och pojken i lägenheten i två timmar i sträck. Vi fick himla mycket gjort:) Nu är alla lådor uppackade! Finally. En hel del tavlor har kommit upp på väggarna och nya dvdhyllan är ihopmonterad. Är himla nöjd och imorgon blir det ännu mer grejande. På söndag ska jag ha mitt släktkalas så då måste det vara fint här. Bättre sent än aldrig..:P

Nu ska jag greja lite innan det blir sängen.

God natt på er.

Stackars..

..er som kollat in här flera gånger i veckan i hopp om att jag kanske har uppdaterat bloggen..:P Dåligt med det har det allt varit. Har inte haft någon lust helt enkelt.

Helgen har flygit förbi som vanligt! Jag/vi har fått mycket nyttigt gjort iaf:)

I fredags pluggade jag på dagen och på kvällen tog jag och Micha bussen till Skåre där goa Malin bor. Hon hade ordnat underbart god tjejmiddag! Kul att träffa nytt folk med. Men jag och Micha fick bege oss hem hyfsat tidigt..

För på lördagen började vi nämligen jobba redan klockan sju. Eller ja..jag gick bredvid och Micha jobbade. Fast egentligen är det ingen större skillnad på det där..:P Var iaf en härlig dag på jobbet! Jag gick med på promenad, handlade godis, läste sagor, fikade i solen och såg på Svamp-Bob fyrkant. Jag och Micha var himla duktiga och cyklade dit och hem! Det tar ungefär 25 min enkel väg så det blev fin träning. Dessutom var det ju storhelg vilket jag inte ens tänkt på innan. Fina pengar;) Jag trivs bättre och bättre på jobbet! Känner på mig att det kommer bli en kanonsommar! :D

Idag förhörde jag Robin inför hans jägarexamensprov som han har imorgon kväll. Sen kom Mats hit en sväng. Han tog med sig ett helt gäng tomma lådor härifrån. Sen kom mamma, pappa och Sara hit. De hade med sig en hel del grejer både från Åmål och Ikea. Himla fint blev det med mer förvaring och lite fina saker på väggarna! Vi bjöd på något så avancerat som pasta och köttbullar..Med melon och kaffe till efterrätt. Men de var nöjda ändå;) När de åkte kom Mats hit en sväng igen för han skulle låna vårt internet.

Nu ska jag förhöra Robin lite till. Imorgon blir det tillbaka till skolan och pluggandet...


Det är flera som påpekat att jag alltid bloggar så sent på kvällen. Men inte idag ser ni! Hihi..


//Miss Tjöta

En undran

Jag stör mig på att jag alltid blir sugen på saker när vi inte har de hemma! Har suttit hela kvällen och varit extremt sugen på yoghurt. I vanliga fall har vi alltid det hemma men inte just idag..såklart. Pallade inte att gå iväg och handla heller så fick nöja mig med smörgåsrån. Inte det minsta likt men..:P

Någon mer som känner igen sig? ;)

Borås!

Helgen var hur härlig som helst! Så himla skönt att komma iväg lite! Campade med familjen och några släktingar, shoppade upp mina sista slantar, åt massa god mat och onyttigt, umgicks med Ida från gymnasiet och drack även lite vin i vårt förtält ;)

Kom hem sent igår kväll. Idag har jag varit i skolan. Hittat en del böcker som jag antagligen kan använda till arbetet som ska skrivas.


I fredags när jag jobbade pratade jag med en jobbarkompis som också är lärarstudent. Hon föreslog att jag ska läsa engelska en termin utomlands. Hade förberett mig för att övertala Lisa att åka med men hon var på direkt! Så nu ska vi kolla upp det innan sommaren:) Det har varit en dröm länge att plugga eller jobba utomlands så jag hoppas den blir verklighet!

Nu ska jag slappa vidare. Välbehövligt det med ibland :)

/Miss Tjöta

I am alive!

Får väl skriva lite här så ni ser att jag lever..:P Har dock varit ganska hängig några dagar nu. Lite småförkyld och känns som jag är påväg att bli riktigt sjuk fast det inte bryter ut. Jag har varken tid eller lust att bli sjuk!

Mitt liv är sjukt intensivt numera! Det känns som varenda timme är planerad..Detta gör att jag ständigt känner mig stressad. Plugg, jobb och lägenheten gör att det alltid finns något att pyssla med. Men snart är det sommar och då slipper jag iaf plugga! Det ska bli helt underbart! Bara jobbet att koncentrera sig på.

Apropå jobbet..Igår fick jag vikariera istället för att gå bredvid. Det blev en långpromenad, pussel, spel och många sagor. Himla mys! Lyx att få betalt för det med..;) Himla go personal och goa ungar!

Idag har ju Robin varit ledig så vi har grejat en himla massa i lägenheten. Vi har äntligen monterat ihop vårt vitrinskåp. Snyggt blev det!

Imorgon ska jag greja en massa på förmiddan. Bl a packa för sen ska jag gå bredvid några timmar och sen vid sju tar jag tåget mot Göteborg för att där byta till buss mot Borås. Min lillebror går på tåget i Åmål med. Skönt att få sällskap. Mamma, pappa, Sara och några släktingar åkte till Borås redan idag. Vi har nämnligen som tradition sen vi var små att åka till Borås kristi himmelfärdshelgen varje år. Där bor vi i husvagn på campingen, umgås och shoppar loss i alla affärer. Det ska bli superskönt att få komma ifrån allt lite, även om det bara är för en helg. Ser verkligen framemot att umgås med familjen och sen ska jag även träffa Ida som gick i min klass på gymnasiet. Hon har flyttat och pluggar i Borås och vi ses nästan aldrig numera. Ska bli kul att se hur hon bor och få en update om vad hon haft för sig sen vi sågs sist!

Nu ska jag se till att få min behövliga skönhetssömn..;)

God natt.

Fixarhelg!

Denna helgen har varit en helg där vi fått mycket behövligt gjort!

I fredags tapetserade han äntligen klart här!! Tre dagar var han här men nu är det himla snyggt. Toknöjda är vi! Direkt efter började vi städa eftersom det var slipdamm i hela hallen och sovrummet. Sen kunde vi ställa in möblerna i sovrummet. Efter det så tröttnade pojken och satte sig vid datorn medan jag fortsatte greja en stund i snyggt sällskap av vin och spotify;)
Efter någon timme invigde vi grillen på balkongen i solnedgången. Blev något så avancerat som korv med bröd men mysigt var det!

Igår var det kalas för Robins farmors syster som också bor här på Orren;) Men innan dess så kom större delen av Robins familj och hans farmor hit och kollade in nya tapeterna. Från Robins farmor fick vi en fin pläd, laktosfria tekakor som hon hade bakat och en sockerkaka. Också den laktosfri såklart. Hon är ju för söt!
Kalaset var alldeles lagomt med god mat och efterrätt. Cissi var där med och det är ju alltid kul att tjöta med henne! Det var även två barn med. Den lilla flickan tyckte det var himla kul att retas med Robin. Vi hade hysteriskt kul åt att hon hängde efter Robin hela tiden när han mest såg lidande ut. Haha..
Efter kalaset grejade vi massa i lägenheten igen. Vi sorterade lådor, möblerade om lite och bar ner saker i förrådet. Sen fortsatte jag greja nästan hela kvällen med att bl a sortera en himla massa gamla skolpapper. Skönt att ha det gjort!

Idag gick vi upp tidigt och tvättade vilket var alltför längesen sist. Sen har jag mest tagit det lugnt. Gjorde en ost- och skinkpaj och har pluggat en del. Min fina pojk fick den stora äran att förhöra mig inför paneldebatten imorgon. Han var väl sådär lagom förtjust när jag babblade på en timme..Men han försökte hänga med så gott han kunde. Tss.

Nu ska jag snart lägga mig och läsa lite på frågorna inför imorgon igen. Jag längtar bara till det är gjort! Håll tummarna för att det går vägen.

//Miss Tjöta

Koncentrationssvårigheter?!

Jag blir så trött. I vanliga fall brukar jag kunna vara riktigt effektiv med plugg när jag vill. Men det senaste så tycker jag typ allt annat är roligare/viktigare så jag får uppbåda all min energi för att ens titta på frågorna till paneldebatten. Sen går det kanske en kvart så kommer jag på mig själv med att tänka på nåt helt annat..Jaja..Kan väl iallafall lite på varje fråga och har tre dagar på mig. Det löser sig säkert.

Idag pluggade jag på förmiddagen. Sen cyklade jag till stan där jag var på skatteverket, handlade mat på Hemköp och köpte två par svarta tygskor. Kunde inte bestämma mig om jag skulle ha de med klack eller utan så löste det fint genom att helt enkelt köpa båda..Haha:P Billigt blev det faktiskt ändå:) Drygt 300 spänn med lite fina rabatter.

När Robin kom hem från jobbet lagade vi kebab och ris som vi åt med sallad och fetaost i pitabröd på balkongen. Mys!

Tapetseringen tog fart men han är långt ifrån klar..Så han kommer imorgon också..

Jag har äntligen beställt min efterlängtade mobil! Jag har haft min gamla i över 4 år så är nog hög tid..

Såhär snygg är den iaf! Spana in snygga färgen!




Plugg, praktik & tv-mys

Jag borde sova typ nu..Idag har jag haft praktik vilket var lika roligt som alltid! Skönt är det att jag känner personalen och barnen väl och de känner mig. Det gör att jag bara kan dyka upp och allt rullar på som vanligt. Slutade fem så var lite sleten när jag kom hem..

Men för att slippa plugga så kom jag fram till att jag var "tvungen" att städa toan och köket innan..Sagt och gjort. Men pluggade en timme iaf innan Micha och Cissi kom hit på tv-kväll. Lika mysigt som vanligt att träffa flickorna:)

Nej nu får det verkligen bli sängen! Praktik imorgon igen:) Och förhoppningsvis tapetsering med eftersom han inte kunde komma idag...

God natt kram


Söndag.

Jahopp då var denna helgen snart slut då. Fick jobba 8-12 idag. Det kändes rätt så bra men rörigt med mycket nytt! Han som jag jobbade med var tacksam för att jag kom och hjälpte honom iaf:) Jag längtar tills jag kommer in i det och slipper fråga om allt. Men den dagen kommer väl innan sommarn hoppas jag..

Handlade innan jag cyklade hem från stan. Sedan tömde jag och min kära sambo sovrummet på alla saker, förutom sängen, bokhyllan och två sängbord. En kommer och tapetserar där, i hallen och en fondvägg i datarummet på tisdag! Äntligen kan vi snart få ordning här!

Sen var jag så himla trött så jag la mig och kollade på en film som gick på tvn: I do (but I don´t). Mysig lättsam film. Sen somnade jag faktiskt i två timmar! Jag som typ aldrig brukar sova på dagen..Sen har jag inte gjort så mycket mer än att pratat med Micha i telefon i nästan en timme:)

Nu borde jag plugga lite men får se om jag pallar det..

Hoppas alla har haft en bra helg!

//Miss Tjöta

Föredrar snygging måste jag säga

Igår blev som sagt restaurangbesök med Micha och Cissi. Vi bestämde oss för att gå till Alfies eftersom vi hört många säga att det är bra mat där. När vi kom dit fanns det inte ett enda bord ledigt så vi beslöt oss för att ta ett glas öl/vin på uteserveringen på Tempel. När vi sedan kom tillbaka till Alfies fick vi bord. Jag åt pizza med kycklingfilé på. Det har jag aldrig smakat förut men det var riktigt gott!
Efter vi var mätta och belåtna knallade vi hem till Cissi. De förfestade lite och jag åt mest godis. Sen var jag tråkig och tog bussen hem jämt innan tolv medan de andra gick vidare till Nöjes. Men anledningen till att jag inte gick med ut var att dels hade jag ont i halsen, sen skulle jag till nya jobbet idag och sen har jag festat alldeles för mycket bra länge nu. Så det var riktigt skönt att komma hem och sova istället:)

Idag gick jag då bredvid för första gången kl 13-20 på nya jobbet. Det var en väldigt lugn dag! Blev faktiskt lite rastlös eftersom jag gillar när det händer en del..Men de berättade att det varierar väldigt så jag får väl vara glad ändå för att jag fick en mjukstart. Blev faktiskt kallad snygging idag av killen som kallade mig tant i onsdags! Jag föredrar dagens smeknamn..Haha:) Precis innan jag skulle gå ringde en som skulle jobba imorgon och berättade att han hade fått feber. Så då frågade han jag jobbade med om jag kunde tänka mig att hoppa in från 8-11 då. Jag sa att jag ju inte kan så mycket än precis men han tyckte iallafall att det jag kan räcker. Så där sprack min sovmorgon..Men men pengar blir det ju! ;) Nyttigt att se deras morgonrutiner med.

Efter jobbet har jag vart ensam hela kvällen. Det är väldigt sällan jag är ensam på en kväll på helgen så det känns riktigt skönt:) Robin är ute med några kompisar och gör stan osäker. Hehe.

Det är nog bäst jag lägger mig snart eftersom jag måste gå upp typ kvart i sju imorgon för att hinna med bussen från stan!

God natt.

//Miss Tjöta

RSS 2.0