Härliga lördag!

Sovmorgon och en långpromenad (nästan två timmar) med Cissi och labradoren Vesta har hunnits med idag :) Nu ska jag snart duscha och göra mig fin för ikväll ska jag och Robin till Leprechaun, som är en irländsk pub och Robins favvoställe :P Vi har bokad bord så ska äta gott och sen se en spelning där. Bra dag! :)

Under veckan har jag pluggat som en tok..Men nu har jag läst ut alla böcker (typ 50 st!) och analyserat dom! Äntligen! Bra lite finslipning kvar:) På tisdag ska vi diskutera våra läsloggar och nästa måndag är tentan. Sen är denna kursen klar! :D Awesome.

Hoppas ni alla har en bra helg! :)



Förresten!

Glömde ju att slänga upp en bild från festen i lördags (som jag snodde från Katrin :P):



Jag hade uppsatt hår! Inte ofta det händer :P Vad tycks? ;)

Världens bästa syster...

...har jag! Bara så ni vet ;) Sara har vart i Kd hos oss hela helgen och vi har haft ett fullspäckat schema (som alltid när vi umgås). Man vill ju hinna med så mycket roligt som möjligt! ;) Fredagsmys, pojkens goda hamburgare, shopping, fika, fest, utgång på Tempel, sovmorgon, promenad med vovven Vesta, pizza, besök av resten av familjen och provkörning av deras nya bil har roat oss denna helg :D Mys!

Idag lunchade jag och Stina på stan innan vi åkte till uni för en lektion. När jag kom hem blev det fika med Robins pappa, en långpromenad med Micha (2 timmar!) och en massa läsande i Harry Potter.
Nu blir det dock sängen!

God natt

Hundabstinens

Idag är det hemmaplugg som gäller. Känner inte att jag är så himla effektiv idag men det har jag varit många andra dagar så jag tycker jag förtjänar att ta de lite lugnare en stund :)

Idag är det semmeldagen och detta ska firas med semlor (förvånande?) ikväll hos Micha :)

Handla mat ska hinnas med innan det också. Men först plugg några timmar till!


Just ja! Tänkte jag skulle berätta. Jag har numera fem "lånehundar". Detta innebär att jag får låna flera grannars hundar typ när jag vill och ta med de på promenader. Det är en labrador, en cavalier king charles och tre papillon :) Jättegoa!

Men! Jag har INTE gett upp drömmen om att vi en dag ska kunna skaffa oss en egen hund! Vi vill absolut helst ha en beagle, eftersom det är en mindre jakthund som oftast är väldigt snäll :) Men pga min dumma allergi så måste jag träffa någon sådan hund så jag märker hur/om kroppen reagerar. Tänkte därför se om ni kan hjälpa mig! ;) Någon som har eller vet någon beagle i eller i närheten av Kd? :)








Beagle på alla tre bilder. Visst är de hur söta som helst?!

Tjejkväll!

Bloggen har vilat ett tag som ni kanske märkt. Någon? Nähä ingen som saknat mig? How rude.
Nu fick jag iaf lite blogglust igen. Får se hur länge den varar :P

Idag har det varit en bra dag! Vi fick besök på eftermiddagen av pappa, min farbror och farfar som kom hit på en fika. De var bara här en timme eftersom de skulle på hockey på kvällen, men det var trevligt iaf!

Tjejkväll har denna lördagskväll bjudit på. Jag, Micha, Cissi och Bettan var på mysiga restaurangen Frost och åt supergod (och superdyr) mat och drack vin och varsin drink :) Efter det var vi på bio och såg Min låtsasfru. En må-bra film :) Riktigt skoj och mysig!

Robin hade nästan somnat när jag kom hem..Jag ska nog med lägga mig. Om ett tag :P

Hoppas ni alla har en bra helg!




Bild från förra lördagen. Tjejerna som var med ikväll (utom Emelie till vänster)

RSS 2.0