Förlovningsfoton:)



Hanna & Robin förlovade 25/12 2009.
(Här ser ni ringarna men på väldigt långt håll..:P)




Den här fina fick vi från Sara:)



Puss! <3

FÖRLOVNING (och jul med magsjuka)

Jag vet knappt vart jag ska börja..det var längesen jag skrev sist (som vanligt) och det har hänt en massa:


Har varit hemma hos la familia i Åmål större delen av förra veckan. Mys dagen innan julafton med att klä granen, göra knäck och kola, se Bingolotttos uppesittarkväll och äta tomtegröt (som vi sedan ställer ut te tomten på trappan, och nej..vi blir nog aldrig för gamla för det. Haha!).

Vi somnade sent på natten. Två timmar senare vaknar jag att av jag mår illa. Efter det gick det bara utför..Blev riktigt magsjuk HELA julafton:( Blää..Som ni nog kan räkna ut blev detta ingen vidare julafton..Men min underbara lillasyster stannade hemma med mig hela dagen <3 Hon tog hand om mig och hjälpte mig till toan och tillbaka (eftersom jag höll på att svimma när jag reste mig). En julafton som mestadels spenderades på toaletten..Jaja..På kvällen åkte Sara te Ånimskog för att iaf få fira lite jul med släkten. Då kom Robin och bytte av henne. Han och jag bytte julklappar (som jag knappt orkade öppna fast jag låg i sängen..). Sen hjälpte han mig så jag fick duscha och få på mig kläder. Jag ville så himla gärna orka ta mig till Ånimskog så jag fick träffa lite släkt och fick lite julkänsla. Herregud..efter jag gjort mig iordning kändes de som om jag sprungit en mil eller nåt! Sara och Anders (pappas kusin) hämtade mig iaf. När vi väl kom fram, en halvtimme senare, orkade jag inte ta mig upp till övervåningen där alla var. Jag fick lägga mig i en soffa därnere. Men det var ingen fara för folk kom till mig och pratade:) Så jag var inte ensam nåt. Sara och Robin kom ner med mina julklappar. De fick hjälpa mig öppna eftersom jag var så slut..Jag öppnade även en del dagen efter. Fick mycket bra som pengar, dvd:er, glas, skidjacka och termobyxor, strykjärn, vin, halsband, presentkort på H & M och massa mer:)

På juldagen mådde jag betydligt bättre efter en natts välbehövlig sömn. Detta var väldigt tur eftersom jag och älsklingen äntligen hade fixat ringar och skrivit juldagen som datum för vår förlovning! Planen från början var att gå ut och äta på restaurang och byta ringar. Men eftersom jag var så himla sleten och inte hade någon som helst matlust än så insåg vi att det inte skulle funka. Men vi smugglade upp ett av vinen som jag fick i julklapp och två fina glas till mitt rum. Sen tände vi ljus och skålade och satte på varandras ringar. Det blev hur mysigt som helst. Jag älskar denna killen av hela mitt hjärta så det kunde inte ha känts mer rätt! <3

Min syster var den enda som visste innan så hon kom in sen med en korg med godis och små champagne flaskor (som det var duschcreme och lotion i eftersom hon inte får köpa på Systemet, som hon sa:P). Haha sötunge! Sen visade vi mamma och pappa. Och åkte hem en sväng te Robins mamma och visade ringarna för hans familj. Alla blev så glada så:)

Dagen efter blev det middag hos Robins mamma med hela hans familj plus hans morfar.

På söndagen åkte jag och Robin hem till Karlstad. Men nästan direkt när vi kom till Kd så åkte vi till affärer för att kolla efter en platt-tv som pojken tjatat om så länge. Vi köpte en 40 tums samsung på Expert. Och sedan blev det även ett hemmabiosystem! Så den dagen spenderades 11 000 kr bara sådär. Men det är det nog värt hoppas jag:) Båda hade/har sparade pengar så.

Gårdagen bestod av att fixa lite ärenden på stan och kolla in mellandagsrean. Bunkrade även upp med dricka inför nyår:)

Idag har vi kollat ytterligare en lägenhet på Orrholmen. Usch vilka tapeter folk sätter upp:S Man blir ju spyfärdig..Så det är bara att kolla vidare.
Annars har dagen mest spenderats i soffan med nya tvn:) Plus att vi gjorde underbart god mat förut: egenfriterad klyftpotatis, fläskfilé, Café de paris sås och sallad:) Mums!

Så..Nu fick ni se lite vad jag haft för mig:)

Imorgon blir det Åmål igen. På torsdag blir det nyårsfirande i källarn :D

God fortsättning!



JULLOV <3

Dax att skriva lite här kanske..Jag njuter av att ÄNTLIGEN ha fått jullov!! Helt underbart!

Jag är ensam hemma hela helgen för pojken är i Stockholm och hälsar på wow-kompisar..Stundtals är det riktigt skönt men känns ändå ovant att vara själv så mycket och framför allt att sova själv. Även om vi inte vart sambos så länge så blir man fort van med att ha honom här. Jaja..han kommer hem imorgon iaf:)

Jag har passat på att se filmer som han inte vill se. Igår såg jag Marley och jag och Snygg, sexig och singel. Riktiga tjejfilmer..:) Sen har jag även börjat kolla på första säsongen av Two and a half men. Nu har jag kollat Robinson och snart tänkte jag kolla på Bröllopsduellen. Mycket tv/filmer alltså..:)

Idag var jag och Micha på stan och shoppade lite julklappar. Sen fikade vi länge på Café Royal (istället för att köpa julklappar te varann). Mys!

So long.

/Miss Tjöta


Julfest, lussefika och glöggkväll:)

Som vanligt var det längesen jag skrev här..Men eftersom jag fått klagomål på det och jag ser att ett gäng faktiskt kikar in här varje dag (!) så måste jag ju visa er att jag lever..:P

Men eftersom det händer så mycket just nu har jag inte haft tid/ork att skriva här.
Sen sist har jag bland annat:

* Klippt håret kort (för att vara mig iaf) och färgat det.
* Sett massa föredetta klasskompisar dansa på Sandgrund (Eldkonsten).
* Vart hos Emily på julfest.
* Fikat på lucia hos Micha med massa utbytesstudenter. Vi fick säga hej då till vår ena Cyperntjej som åker tillbaka till Cypern på torsdag:(
* Handlat julklappar.
* Haft en del examinationer på Kau. Bland annat sista idag före jullovet. Men har en föreläsning kvar på torsdag.
* Vart på en mysig glöggkväll hos Linn i klassen, med bland annat Ann-Sofie och Carro.


Haha..jaja. Blev en väldigt kort sammanfattning här. Ska försöka lägga in kort någon dag!

Nu ska jag snart sova. Imorgon är vi lediga:)


Btw...Grattis Ann-Sofie som fyller år idag. Hoppas födelsedagen blir så bra som den bara kan bli! :)

//Miss Tjöta


Kojjemaja

Idag jobbade vi i studiegruppen till ungefär halv ett. Grymt effektiva var vi!

Sedan åkte jag hem och åt och pluggade. Efter en väldigt massa övertalning gick Robin med på att vi skulle ut till Orrholmen och kolla på lägenheten vi fått erbjudande om. Han är så lat numera..Eftersom jag är väldigt inställd på Norrstrand nu hoppades jag nästan innan att jag inte skulle gilla den. Men den var riktigt fin! En trea på 88 kvm. Eftersom nuvarande hyresgästerna hade det så fint inrett såg den säkert ännu finare ut. Robin kommenterade att de var lyxigt med en diskmaskin och då sa hon som bodde där att de ville sälja den. Badkar och balkong fanns med. Vi blev riktigt sugna, speciellt Robin eftersom han har bott på Orrholmen hela två år innan vi flyttade ihop, och det finns väldigt snabbt internet där. Det är det viktigaste för han..haha..Men jag ska fundera några dagar till. Har beslutsångest just nu..Vad tror ni om den?

Såg DH hos Micha. Lika mysigt med våra tv-kvällar som vanligt!


Nu blir det snart sängen. Men först vill jag slänga in några bilder från när vi var små som jag fick i söndags:



Jag och min faster Eva:)



Lite släkt. Jag och Sara (min lillasyster) står längst fram och håller hand:)



Hela familjen utom Markus som inte ens var påtänkt här..:P


När jag var liten kallade jag mig själv för kojjemaja när jag var busig, därav rubriken här. Tss.

Det var allt för idag. Puss hej :)



Härmapa

Jag tänkte jag skulle göra en Karro och visa hur min vecka ser ut (Haha..):

Måndag: Kursstart Kau plus föreläsning om utvecklingsstörning. Plugg och tv.
Tisdag: Jobba med studiegruppen på Kau. Sedan ska vi på lägenhetsvisning. Se DH med Micha.
Onsdag: Plugga hemma. Färga håret.
Torsdag: Jobba med studiegruppen på Kau. Klippning kl 15. Avskedsmiddag med utbytesstudenterna på Ankan på kvällen.
Fredag: Plugga. Idolfinal och kolla eldkonst på Sandgrund på kvällen.
Lördag: Fest hos Emily och sen utgång på Nöjes.
Söndag: Luciamys hos Micha (?) och sen kolla Luciatåget i Domkyrkan.

Som ni ser är det mycket! Men det brukar vara full rulle i mitt liv. Trivs oftast bäst då.

Kram

Underbara människor!

Jag har inte haft tid eller lust att blogga på hela helgen. Har inte suttit mycket alls vid datorn ens! Men jag har umgåtts med GOA människor! Underbara personer som gör att man mår så bra och skrattar så man får ont i magen <3 Var verkligen på tiden att vi alla träffades nu!

I fredags var Micha och Cissi här på julmys. Det var en lugn och mysig kväll med Idol, äpple- och kanelpaj, fruktsallad, marabou vinter och julmust/glögg. Plus självklart en massa prat.

På lördagen kom lillasyster hit och sedan även Micha, Jojo och Skoog. Vi gjorde massa julgodis som vi gör tillsammans varje år. Sedan såg vi även Robinson. Vi pratade massa gamla minnen, kollade gamla kort och skrattade hysteriskt. Skoog gick hem rätt tidigt och Robin la sig, så då vart det bara vi fyra tjejer kvar. Person-flickorna gick hem runt fyra på natten! Men det var den bästa kvällen på länge!!

Jag och Sara fick bara fem timmars sömn för vi hade bestämt att vi skulle shoppa lite julklappar på söndagen. Vi hittade några iaf och även lite annat kul till oss själva. Hihi. Klockan halv tre gick vi på bio och såg 2012. Då var även älsklingen med. Riktigt spännande film men lite väl lång (drygt 2,5 timmar!) och ni som känner mig vet att jag tycker det är jobbigt att sitta stilla så länge och kolla på film.
Efter filmen gick vi hit och hade lite adventsmys innan Sara tog bussen hem till Åmål.

Dagen har bestått av skola. Jag tror jag sov hela dagen, fast med öppna ögon. Usch, det var allt bra segt. Kvällen har varit väldigt lugn. Har läst om Down syndrom som vi ska göra en redovisning om imorgon.

Jag bjuder på lite bilder från helgen:



I fredags när Robin kommit hem från julbordet somnade han såhär. Jag, Micha & Cissi satt i soffan och skrattade åt när han snarkade. Sötpöjk!



På lördagen gjorde vi godis av mandelmassa och choklad. Även rischoklad.



Sara & Jojo var glada!





Hela Gran Canaria gänget var samlat! <3

Tack för en supermysig helg!

Sjuka fester?? Men sjukt SKOJ har vi iaf! ;)



Hahaha...detta kortet är ju så stört! Ni får tolka det som ni vill..:P Party party (säger jag bara)!! ;D

Seminarie ggr 3 och jobbig förkylning

Den här veckan har det vart seminarier tre dagar i rad. Ganska segt men dagarna har ändå gått väldigt fort. Och jag överlevde alla dagar fast jag vart jätteförkyld! Så det känns bra nu när det är klart. Ska bara skicka in ett arbete så är denna delkursen klar med. Är typ klar med det så skickar det nog idag:)

Vet ni vad detta innebär gott folk??
Jo! Det innebär att jag nu fått långhelg! Fyra dagars ledighet utan att behöva tänka på massa plugg! Vet inte när det hände sist. Känns underbart!! Wiie!

Just nu mår jag inte så jättebra. Men när jag orkar ska jag ta tag i städning och disken. På fredag kommer Micha & Cissi hit på julmys:) Får passa på när Robin ska iväg på julbord med jobbet..:P


Kram på er

RSS 2.0