Stress!

Det är alldeles för mycket stress och för många måsten i min tillvaro nu känner jag! Praktik, plugg och lägenheten gör att man är så sleten att man knappt orkat ha ett socialt liv.

Har försökt slappna av i helgen men det har inte gått bra alls. Blev iaf utgång i fredags med Annso, Carro B, Linn och några fler. Först Koriander och sen Tempel. Himla trevligt! Men jag var så extremt trött...

Klippte mig igår på nya salongen i Mitticity med. Blev nog bra tror jag.

Idag har vi tvättat och sen har jag pluggat en del. Grejat i lägenheten lite med.

Kommande veckan kommer bestå av firande av farfar som fyller 80 år på tisdag, tv-kväll på onsdag (?), utgång med syster och järngänget i Åmål på torsdag, fredagsmys med familjen hoppas jag och på lördag ska jag kika påskparaden i Åmål och på kvällen blir det familjemys hos Persons. Mitt i allt detta ska jag lyckas klämma in praktik och plugg med! Som sagt. Full rulle. Men denna veckan kommer jag iaf få umgås med nära och kära. Det gillas!

Nu ska jag sova. God natt.

Aldrig en lugn stund!

Den senaste veckan har vi fått besök fem dagar av sju! Visst är det himla trevligt att få besök men både jag och Robin känner att vi inte hunnit få tid att umgås själva nåt på länge..Men iaf. Tänkte berätta om vad jag hittat på under helgen:

På fredagen slutade jag hyfsat tidigt på praktiken för en gångs skull. Kom hem runt klockan tre. Jag har ju praktik på Orrholmsskolan så nu bor vi typ granne med skolan! Tar ungefär tre min att gå dit från oss. Himla lyx är det! Jag börjar kl. 8.10 alla dagar och går hemifrån ungefär fem över eftersom jag är så morgontrött så jag drar på att gå upp ur sängen tills det är ungefär 25 min till jag måste gå :P Men jag kommer i tid iaf:)
När jag kom hem så diskade jag och lagade mat. Sen kom pojken hem från jobbet. Efter en stund kom hela Robins familj hit. De hade med sig en splitterny bänkdiskmaskin!! Den var från dem, min familj och lite släktingar till Robin. Inflyttnings- och förlovningspresent kallade de den för. Tror knappt jag behöver beskriva hur glada vi blev!! :D De hade köpt med en familjepizza som de åt. Sen fikade vi. De gillade mina dumlekakor:) Lina åt tre stycken tror ja;) Vi såg lite film från när syskonen Edkvist var små. Så söta! Annelie klippte Robin med. De åkte hem runt åtta. Sen såg jag på Solsidan.

På lördagen hade vi inge vatten på morgonen. Himla typiskt eftersom vi skulle installera nya bänkdiskmaskinen. Men när Robin hade varit på stan och fixat en ventil som behövdes så hade det kommit tillbaka. Men den funkade inte heller!! Helt otroligt! Den första kunde vi förstå eftersom den var begagnad och ganska gammal, men denna var ju helt ny! Robins farfar dök upp här på fm. Han hade med sig sex prickiga lila koppar i inflyttningspresent:) Vi bjöd på fika. Sen kom Mats för att kolla diskmaskinenen. Men den ville inte ta in vatten. Precis samma fel som med den första. Vårt humör var i bott.
På kvällen var det äntligen dax för Cissis fest! Naturligtvis satte min mage igång att krångla. Världens magknip så vågade inte åka hemifrån. Körslaget och toan växlade jag mellan. Men sen gav det sig så runt 22 kunde jag infinna mig hos Cissi iaf. Himla trevligt var det! Hade ju inte festat sen den kvällen jag stukade foten (4 feb). Drack vin och så bjöd Cissi på shotar med Bacardi Lemon. När alla var lagom fulla knallade vi iväg till Nöjes;) Där dansade vi tills de stängde. Äntligen kan jag dansa igen! Min fot har inte pallat det innan..

Idag sov jag till ett! Då vaknade jag av att Robin ringde. Han och Mats var nämligen en sväng till Åmål idag för att byta ut diskmaskinen. Det fanns bara en sån vi hade kvar. Den hade trasig lucka så vi valde att lägga till 500 spänn och få en svart istället, som dessutom ska vara tystare. Och kors i taket! Den funkade!! :D Finally! Tredje gången gillt..Vi kör andra omgången med disk nu! Hur härligt som helst att slippa diska! Woohoo;)
Har förberett för en engelska lektion som jag ska imorgon. Ska berätta lite om Gästrikland med. Just ja! Har äntligen fått tid till att färga håret idag med. Känns skönt!

Nu får det snart bli sängen! Nya tag imorgon.


God natt på er

Praktik för hela slanten.

Nu har snart hela första praktikveckan gått. Det är fruktansvärt långa intensiva dagar! Vi har gått övertid alla dagar denna veckan. Detta innebär att jag börjat kl 8.10 och att jag oftast inte varit hemma före fem. Sedan under kvällarna har jag förberett massa lektioner. Ni kan ju bara tänka er hur trött jag är..Men tur det är så himla kul!! :D Jag älskar det.
Jag har fått ansvara för elevens val: tjejgrupp. Jag ska ha sex lektioner fram till påsk:) Så denna veckan har vi masserat varandra, lekt lekar, sagt massa positiva saker om oss själva och andra och idag bakade vi kladdkakemuffins och dumlekakor:) Himla roligt är det! Nästa vecka ska vi se på film på dessa lektioner: I taket lyser stjärnorna. Den är ju så sorglig så det slutar väl med att jag och min handledare grinar som bara den..:P

Mamma, pappa och Robins pappa kom hit i förrgår. De installerade vår bänkdiskmaskin som vi fått begagnad för längesen. Den funkade fint när vi körde den tom första gången. Sedan ville den inte mer..Besvikelsen var stor! Hoppas farbror Mikael kan fixa den åt oss!!

Igår var Micha och Cissi här på tv-kväll. Vi såg Greys, prata en massa och åt kvällsmat tillsammans. Mysigt!

Idag tog jag en promenad till stan efter praktiken. Var på bibblan, handlade massa mat och införskaffade vin inför lördag. När jag kom hem gjorde jag dumlekakor (blev så sugen efter vi gjorde det på tjejgruppen:P). Imorrn eftermiddag kommer Robins mamma hit så tänkte att det är kul att bjuda på det.

Nu ska jag smaka på en kaka! Så jag vet vad jag bjuder på imorrn;)

Puss hej

Melodifestivalmys, besök & grejande i lägenheten

Igår kom mamma och Sara hit några timmar på em. De hjälpte oss med att få upp gardiner i vardagsrummet och med att sätta ihop min svarta korghylla till badrummet. Sen hann de även med en fika innan de åkte hemåt. Sara sa flera ggr att hon är såå sugen på att flytta till en egen lägenhet. Till hösten är det dax för henne! Får se vad hon kommer in på och vilken stad det blir. Spännande!

När de hade åkt gjorde jag och Robin fläskfilé, potatiskroketter, kantarellsås och en massa sallad. Det var grymt gott! Vi såg början på Melodifestivan (som Robin hatar..:P). Jag var bjuden till Micha för att se det så jag stressade för att hinna med bussen. Men lyckades missa den precis..Så det fick bli en promenix till Herrhagen. Behövdes nog efter all den fikan och maten. När jag tillslut kom dit var redan Cissi, Sara och Emelie där. Vi åt Emelies supergoda bullar, godis och chips. Pratade en hel del och kollade de sista på Melodifestivalen. Alla de andra drack vin. Jag drack hemmagjord saft eftersom jag äter penicillin än. De förfestade lite och sen tog vi bussen in till stan halv tolv. De gick till Koriander och jag tog bussen hem till Orrholmen. Jag kunde ju inte dricka nåt och sedan var jag så trött efter halsflussen så skippade utgång. Men nästa helg ska jag ta igen för dessa fest-fria veckor! Då blir det nämligen party hos Cissi! Kan inte bli annat än kanon!! ;D

Idag har vi grejat massa i lägenheten. Måste ju passa på när båda är hemma samtidigt. Det går framåt iaf:) Får mer ordning för var dag som går. Sedan har jag läst lite om vilka uppgifter vi ska göra under vfu:n.

Snart får det bli sängen. Behöver vara alert för att orka med det intensiva tempot på praktiken!


God natt!

Lugn helg!

Jag njuter av att ha en lugn helg framför oss när vi kan greja i lägenheten! Robin är riktigt förkyld nu med så förhoppningsvis kan en hemmahelg göra att båda blir helt friska! För mig går det helt klart åt rätt håll iaf! :)

Praktiken idag gick fint. När jag och min handledare slutade så skulle hon gå hem. Jag sa att jag med ville ta en promenad under dagen. Då frågade hon om jag inte kunde följa henne en bit för hon tyckte det var så tråkigt att gå hela vägen ensam. Så vi hade följe in till stan. Hon är hur go som helst! Vädret var underbart med! Snart vår! Som vi har väntat. Jag passade på att köpa godis i stan;) Choklad!!

Robin sover sen en timme kanske..Jag har kollat på en serie som handlar om en familj med ett tvillingpar och även sexlingar! Full rulle med andra ord. Men jag blev imponerad av hur det klarade av vardagen!

Sängen nästa! Imorgon kommer mamma och lillasyster Sara förhoppningsvis en sväng! Om nu inte Sara får jobb..Men hon har inte sett nya lägenheten än så jag håller tummarna för att de kan komma!

Jag har kompisabstinens! Känns som jag levt isolerad i karantän eller nåt sen jag stukade foten..Har inte haft ork/tid att umgås så mycket med flytten och halsflussen..Men nu när jag börjar må bättre får det bli ändring på det! :)






Hittade denna bilden på en tårta. Jag fyller ju ganska snart så en sån här tårta är vad jag förväntar mig! Bara så ni vet. Haha!! ;D


God natt goa vänner:)


Ny lägenhet! Äntligen! :)

Japp, i lördags flyttade vi till trean på Orrholmen. Jag hade halsfluss men det gick ändå med mycket hjälp från båda våra föräldrar! Som tack för hjälpen bjöd vi dem på mat på MAX under dagen. Vi bytte ju lägenhet med en tjej. Men båda hade hyrt lastbilar så det gick riktigt smidigt. Sedan använde vi vår kärra med. Helt sjukt vad mycket grejer vi har samlat på oss!! Lådor, kassar och möbler var det över hela golven. Man kunde knappt gå här!

Men nu har vi kommit iordning med en del iaf:) Eftersom Robin jobbar hela dagarna och jag haft skola och praktik är det svårt att få tid och ork. Men det går sakta men säkert framåt! Vi ska få tapetserat i sovrummet och lite i hallen gratis eftersom det inte blev godkänt i besiktningen. Inte lite lyx! ;)

Min hälsa börjar bli bättre! Fortfarande väldigt förkyld. Min mage är ju extremt känslig med. Igår fick jag tillbringa en timme på en toa i Mitticity :( En kombination av penicillinet och bulgur ledde till detta tror jag. Robin fick fördriva tiden på stan medan han väntade på att jag skulle våga lämna toan. Men sedan blev det storhandling! Jag köpte även min efterlängtade korghylla på Jysk, som vi ska ha i badrummet:) Har även köpt ett vitrinskåp denna veckan. Och lite annat smått och gott:) Älskar att få inreda! :D

Idag har jag äntligen orkat gå till praktiken! Det var riktigt kul! Eftersom min handledare skulle till badhuset med fyrorna fick jag ha en lektion med femmorna helt ensam. Även om min handledare är hur bra som helst känns det ändå skönt att få ansvar att ha eleverna helt ensam:) Idag blev jag (om möjligt) ännu mer övertygad om att det är lärare jag ska bli! :D

Robin sover sen länge. Ska strax joina honom :)

Puss på er!

This is my life!

Jag älskar den låten som Anna Bergendahl sjöng i Melodifestivalen!

Hanna Regina Andersson Norén är sjuk! Är någon förvånad?! Nä, jag tänkte väl det..Har legat i halsfluss sen i lördags! Fy sjutton! Det har verkligen varit hemskt! På måndagsmorgonen hade jag så fruktansvärt svårt att andas så Robin vågade inte lämna mig och åka till jobbet! Han försökte övertala mig att vi skulle åka till akuten. Men efter att jag fick sitta fem timmar och vänta där sist med stukade foten så kände jag att jag inte skulle palla det..Så han ringde och väckte sin farmor (som har jobbat hela sitt liv som sjuksköterska) och frågade vad han kunde göra för att hjälpa mig. Sedan ringde han min mamma. Och sjukvårdsupplysningen. När vårdcentralen äntligen öppnade kl åtta ringde han dit och jag fick en tid halv elva. Jag duschade länge innan för att det kändes lättare att andas då. Usch det var riktigt läskigt där ett tag med andningen! :S
På vårdcentralen fick jag sitta i väntrummet. Efter att ha suttit där en halvtimme så orkade jag inte sitta upp längre så Robin pratade med någon så vi fick komma in på ett rum så jag kunde ligga ner. Sen tog det kanske en halvtimme så kom en sköterska och pratade med mig och tog halsprov. När hon kom tillbaka med resultatet sa hon att det var solklar halsfluss. Så jag fick penicillin. Hon sa att det var bra att äta glass med så det köpte Robin åt mig;)


På kvällen sen kom mamma, pappa och Sara hit en sväng. De hade bestämt sen länge att de skulle till Kd och shoppa den dagen och ta med några lådor till oss. Robin skulle på jägarutb på kvällen och eftersom han är så ojig över mig så ville han inte jag skulle vara själv på kvällen heller..:P Så de kom hit och åt pannkakor och glass och såg på tv:) Mys! Fast jag kunde knappt prata alls så viskade mest.
Jag har upptäckt en rolig sak: eftersom jag viskar så svarar folk ofta viskande tillbaka. Haha! Så ni kan ju tänka er vad lugnt och tyst det varit här några dagar;) När de åkte hem var jag helt slut och hade nog även lite feber. Jag sov i soffan på natten och Robin berättade dagen efter att han hade vaknat fyra ggr under natten och gått och kollat till mig så att jag andades! Han har varit så bekymrad för mig! Jag har världens bästa pojkvän!! <3


Idag mår jag betydligt bättre. Kan oftast svälja eller hosta utan att ögonen tåras av smärta iaf. Det är framsteg. Däremot är jag tokförkyld!! Men vi har iaf putsat alla fönster idag och grejat massa ikväll! Vi flyttar ju på lördag så det är inte mycket att välja på...Med envishet, panodil, nässpray och halstabletter funkar det;)

Har inte orkat med skolan på hela veckan heller men har inte missat så mycket låter det som:)

Nu ska jag kolla på tv lite tills jag somnar i soffan (tredje natten i rad:P). Men våra soffor är så sköna! Sen slipper jag väcka Robin av mina hostattacker eller nysningar. Sen är det skönt att kunna ha huvudet så högt när jag är så tät i näsan. Plus att jag kan somna till tvn. Perfekt ju! :P Fast Robin frågade förut när jag kommer tillbaka till sängen. Han tycker det börjar kännas ensamt där..Hihi.

Take care! Puss


RSS 2.0